Der er flere opfindsomme navne på Betfairs liste over næste manager i Manchester United, hvis van Gaal bliver fyret. Men ét navn skiller sig ud. Se hele listen samt odds her.

Ifølge flere eksperter og bookmakere er det ikke længere et spørgsmål om "hvis." Det er snarere et spørgsmål om "hvornår." Manchester United skal igen have ny manager.

Den britiske bookmaker Paddy Power har fx allerede udbetalt pengene til de kunder, som har spillet på Louis van Gaal til at få sparket.

Manchester United har haft en jammerlig december måned, hvor de først røg ud af Champions League og siden stille og roligt er dykket ned gennem tabellen i Premier League. United har ikke vundet i syv kampe nu og har tabt de seneste fire. 

Så nu er spørgsmålet: Hvem bliver næste mand i trænersædet?

Portugisisk United-træner

Det kan meget vel blive kontroversielle Jose Mourinho, som neto er blevet fyret i Chelsea. Hos bookmakeren Betfair Sportsbook* er han således relativ klar favorit til at overtage trænerposten. Han ligger nummer et på kandidatlisten og giver blot 1,50 igen. Ryan Giggs er nummer to og giver odds 3,25, mens Josep "Pep" Guardiola, som medier allerede har sendt til Manchester City, giver odds 7,5 igen.

Umiddelbart ligger den også lige til højrebenet med Mourinho. Men der er alligevel nogle ting, som taler imod. Louis van Gaal er blevet kritiseret for at have revet det særlige United-dna ud af "De Røde Djævle." Det underholdende, angrebsivrige og direkte spil er væk, men spørgsmålet er, om den kalkulerede og kyniske Mourinho vil kunne genskabe det?

Derudover er Mourinho generelt ikke nogen populær skikkelse, der er ikke megen goodwill tilbage hos de britiske medier, og det er ingen hemmelighed, at United-ikonet og bestyrelsesmedlemmet Bobby Charlton ikke just er begejstret for portugiseren.

Sir Alex og Moyes med på listen

Der er mange opfindsomme og lettere useriøse kandidater på Betfairs liste. Se bare disse tre: David Moyes, Roy Keane og Sir Alex Ferguson. Se hele listen nedenunder.

Et godt tip: Hvis du tror på Mourinho som ny og øjeblikkelig United-manager, så vælg i stedet specialspillet "Mourinho to be Man United Manager by 1st Feb?"

Find det hos Betfair Sportsbook*

-> Fodbold -> Specialspil -> Mourinho to be...

Bemærk dog, at dette spil handler om, at han bliver United-manager inden 1. februar.

Odds på næste permanente manager i Man. United

Findes under:

-> Fodbold -> Specialspil -> Næste permanente Man Utd-træner

Udvalgte odds på næste permanente manager for Man. Utd

Bedste odds Bookmaker
Jose Mourinho 1,50
Betfair Sportsbook
Ryan Giggs 3,25 Betfair Sportsbook
Pep Guardiola 7,50 Betfair Sportsbook
Antonio Conte 21,0 Betfair Sportsbook
Diego Simeone 26,0 Betfair Sportsbook
Andre Villas Boas 34,0 Betfair Sportsbook
Frank de Boer 34,0 Betfair Sportsbook
Gary Neville 34,0 Betfair Sportsbook
Mark Hughes 34,0 Betfair Sportsbook
Alan Pardew 51,0 Betfair Sportsbook
Joachim Löw 51,0 Betfair Sportsbook
Sir Alex Ferguson 51,0 Betfair Sportsbook
David Moyes 67,0 Betfair Sportsbook
Ole Gunnar Solskjaer 67,0 Betfair Sportsbook
Roy Keane 67,0 Betfair Sportsbook
Tim Sherwood 101,0 Betfair Sportsbook