Nicklas Bendtner havde en uheldig hovedrolle da Arsenal i går fik tæv af lokalrivalen Tottenham Hotspur i den ene Carling Cup-semifinale. Den unge dansker scorede selvmål, led et boldtab der førte til et andet Spurs-mål, ramte overliggeren på en stor chance - og var alt i alt stærkt medvirkende til 5-1-nederlaget (han var desuden involveret i et voldsomt skænderi med et par holdkammerater)...

I dag er endnu en danskerklub i Carling Cup-ilden, nemlig Everton der tager imod Chelsea og skal forsøge at indhente et 2-1-nederlag fra den første kamp, i London. Desværre skal vi se langt efter en markant dansk indsats, på godt eller ondt. Thomas Gravesen der efter sit skifte fra fra Celtic har fået meget lidt spilletid i Everton, figurerer ikke i truppen til Chelsea-kampen.

To mandefaldsramte hold

Gravesen er langt fra det eneste interessante navn der glimrer ved sit fravær. Således må Chelsea undvære folk som Drogba, Terry og Lampard... Men det betyder bestemt ikke at kampen er uden interesse. Det gælder immervæk en plads i liga cup-finalen, og man kan godt forvente fight for alle pengene.

Spørgsmålet er så bare om Everton kan udnytte Chelseas mandefald; sagen er nemlig at hjemmeholdet også må undvære nogle folk, herunder topscorer Yakubu, og har yderligere nogle stykker som trækkes med skadesværk og derfor er tvivlsomme startere.

Læs Nicolaj Stages analyse af kampen (der går i gang kl. 21 og kan ses på TV2 Sport; tjek vores TV-Guide: http://www.betxpert.com/tv.asp ) og se det medfølgende tip:

http://www.betxpert.com/ekspert/engcup/#64028

Dagens andre tip

Dagen byder også på pokalbold i andre lande, herunder Italien og Skotland. Og der spilles liga-runde i Frankrig.

Tjek vores analyser (bemærk bl.a. at Torben N. Sørensen er tilbage efter en pause) via følgende oversigt: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp