Europas ringeste mesterhold... Ikke det mest flatterende klistermærke at få sat på ryggen, men det er næppe til at komme udenom når Tre Fiore fra San Marino i dag møder Sant Julia fra Andorra. I Champions Leagues 1. kvalifikationsrunde.

Og en del tyder endda på at Tre Fiore end ikke er den stærkeste klub i San Marino. Se Torben N. Sørensens tip til kampen (start kl 20:30).

Se også David Stoltenborgs Wimbledon-tip (han har tip til alle fire herre-kvartfinaler).

CL: 1. kvalrunde
Ringeste mesterhold eller ej; det er skam Champions League. Men dog kun 1. kvalifikationsrunde.

Runden har har følgende fire deltagere:

30. juni: Hibernians Paola (Malta) - FK Mogren Budva (Montenegro)
1. juli: Tre Fiori (San Marino) - Sant Julia (Andorra)

(Returkampe d. 7./8. juli).

Herfra er der langt til det forjættede land, gruppespillet der har første runde d. 15. september.

De to overlevere går i 2. kvalifikationsrunde hvor de skal op imod henholdsvis danske FC København og bulgarske Levski Sofia.

I går spillede Hibernians mod Mogren. Kampen endte 0-2 (et 2tals-tip var udlagt af Torben), og alt tyder altså på at FC København får det montenegrinske mesterhold som modstander i 2. kvalifikationsrunde der finder sted 14./15. og 21./22. juli.

Læs også Torbens artikel om den nye struktur i Champions League.

Europa League 
Denne torsdag gælder det starten på Europa League (nyt navn for UEFA Cuppen). Også her har Torben tip ude, bl.a. til mødet mellem Randers FC og nordirske Linfield. 

Også for Europa Leagues vedkommende har vi en artikel der kigger nærmere på turneringens struktur (det er nemlig ikke kun navnet der er nyt).