Både Champions League og Europa League kastede et solidt overskud af sig i ekspertpanelet, der er på vej med årets niende overskudsgivende måned…

Til tirsdagens og onsdagens Champions League leverede ekspertpanelet otte tips, og da regnskabet var gjort op gik fire hjem, heriblandt et par pæne odds der sørgede for et fint samlet overskud og en tilbagebetaling på 124%.

Det så ud til at give blod på tanden, for til torsdagens Europa League var der hele 12 spilforslag fra ekspertpanelets hænder. Otte af disse gik hjem og sikrede et overskud på 7,67 units - eller hvad der svarer til en tilbagebetaling på 163,9%.

Især Jens Bøye havde en god aften og ramte tre af sine fire tips (alle over odds 3,35), men Anders Jørgensen, Nikolaj Petersen og Martin K. Andersen bidrog også til overskuddet.

I plus for november

Den gode midtuge har bragt ekspertpanelets overskud for november tilbage i blåt og sejlene er nu igen sat mod et 2012 med et overskud i den bedre ende.

Tilbagebetalingsmæssigt er 2012 på vej til at blive det næstbedste år i BetXperts historie - på trods af et indskrænket oddsmarked - og med en god slutspurt fra eksperterne, er det ikke umuligt at 2012 bliver et rekordsættende år.

Månedsmæssigt har kun januar (marginalt minus på -1,02 units) og oktober været underskudsgivende hos BetXpert i 2012.