Der er returopgør i Europa Leagues 1/8-finaler i denne uge. BetXpert har fundet de bedste odds og de seneste trupnyheder til tre af kampene. 

Efter fem måneders ufrivillig pause grundet coronapandemien er Europa League atter tilbage. BetXpert har taget et kig på 1/8-finalerne, hvor vi har udvalgt en række spil, hvor vi har fundet markedets bedste odds. Herudover har vi også inkluderet de seneste trupnyheder.

Vi har også lavet en separat artikel om F.C. Københavns kamp mod Başakşehir samt en artikel, hvor vi forsøger at gøre den bredere befolkning lidt klogere på FCK's tyrkiske modstander

Bemærk, at alle kampene i Europa League – og Champions League for den sags skyld – spilles uden tilskuere. 

Inter – Getafe: Opgør på neutral bane

Kampstart: Onsdag den 5. august klokken 21.00
Lokation: Veltins Arena, Gelsenkirchen, Tyskland
Kampens dommer: Anthony Taylor

Vi lægger ud med et lidt specielt opgør. Sagen er nemlig den, at Inter og Getafe grundet coronaudbruddet aldrig nåede at spille første opgør. Derfor skal herligheden afgøres over blot én kamp, som spilles på neutral bane i Tyskland på Schalke 04’s hjemmebane. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Inter 1,65
Uafgjort 4,00
Getafe 5,55
Hvem går videre? Højeste odds Bookmaker
Inter 1,43
Getafe 3,40
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,20
Under 2,5 mål 1,71
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,17
Nej 1,72

OBS: Odds er fra tirsdag den 4. august klokken 13.30.

Spil på Inter - Getafe hos NordicBet

Inter er naturligvis gjort til favoritter af bookmakerne. Holdet, der har Antoni Conte ved roret, har haft en god Serie A-sæson, hvor de blev nummer to, blot ét point efter Juventus. Det er Inters bedste ligaplacering siden 2010/2011-sæsonen, hvor det også blev til sølvmedaljer. Ved den lejlighed vandt bysbørnene fra AC Milan ”Scudettoen”. 

Inter var oprindeligt med i Champions League i år, men måtte se sig slået af FC Barcelona og Borussia Dortmund i gruppespillet. Det blev derfor til en 3.-plads og en tur videre i Europa League. I 1/16-finalerne slog italienerne bulgarske Ludogorets ud med 2-0 på udebane og 2-1 hjemme. 

Madridklubben Getafe overraskede alt og alle ved at blive femmer i La Liga i fjor. Dermed kvalificerede de sig direkte til Europa League-gruppespillet, og nu står de i en 1/8-finale mod store Inter. Vi skal nok ikke mange år tilbage, før folk ville have rystet en smule på hovedet over en forudsigelse, der pegede i den retning. 

Getafe har også haft en fin sæson i Spanien i år, men man kunne alligevel ikke helt leve op til placeringen i fjor. Det blev til en flot 8.-plads. 

Getafe nåede til 1/8-finalerne ved at slå Ajax med 2-0 hjemme og efterfølgende tabe 1-2 ude. I gruppespillet blev man toer efter Basel. De øvrige hold var Krasnodar og Trabzonspor. 

Spillerspecials: Inter - Getafe
Vi har også taget et lille kig på, hvem der kunne ske at løbe med opmærksomheden i opgøret. Herunder følger et udvalg af odds på spillerspecials til kampen.

Romelu Lukaku special Højeste odds Bookmaker
Romelu Lukaku scorer 2,30
Romelu Lukaku scorer 2 eller flere mål 8,50
Romelu Lukaku scorer på hovedstød 7,65
Romelu Lukaku scorer med højre fod 5,50
Romelu Lukaku får et kort 7,00
Christian Eriksen special Højeste odds Bookmaker
Christian Eriksen scorer 4,80
Christian Eriksen scorer udenfor målfeltet 7,00
Christian Eriksen scorer indenfor målfeltet 14,00
Christian Eriksen scorer og får et kort 26,00
Christian Eriksen laver en assist 4,00
Christian Eriksen scorer og laver en assist 21,00
Christian Eriksen får et kort 7,00
Jaime Mata special Højeste odds Bookmaker
Jaime Mata scorer 4,10
Jaime Mata scorer 2 eller flere mål 25,00
Jaime Mata laver en assist 10,00
Jaime Mata får et kort 3,00

OBS: Odds er fra tirdag den 4. august klokken 14.00.

Spil på Inter - Getafe hos 888sport

Romelu Lukaku er Inters farligste mand i denne sæson. I Serie A blev det til 23 mål i 36 optrædener. I fem Champions League- og to Europa League-kampe er det i alt blevet til fire mål. Slet ikke så ringe endda af den belgiske skarpretter. 

Det er endnu uvist, om danske Christian Eriksen får lov til at starte inde, men hvis han gør, så er han uden tvivl opsat på at lukke munden på kritikerne. Når den tidligere Tottenham-spiller rammer dagen og niveauet, kan han være med til at gøre en forskel for Inter. Denne forskel ligger specielt i at score mål samt at assistere sine holdkammerater til at score mål. 

Jaime Mata er Getafes interne topscorer. Det blev til 11 mål i 34 La Liga-kampe, mens det i Europa League er blevet til tre fuldtræffere i seks optrædener. Bestemt en mand, som Inter-forsvaret skal holde et vågent øje med denne onsdag aften. 

Trupnyt: Inter – Getafe

Antonio Conte må undvære Stefano Sensi (central midtbane – fast/reserve) og Matías Vecino (central midtbane – fast, når klar). Sidstnævnte har ligesom Sensi været en del skadet i sæsonen.

Getafe har efter alt at dømme alle mand klar til kamp.

Bud på startopstillinger:

Inter (3-4-1-2):
Handanović; Bastoni, Vrij, Godín; Young, Gagliardini, Brozović, Candreva; Barella/Eriksen; Lukaku, Sánchez/Martínez

Getafe (4-4-2):
Chicizola; Olivera, Etxeita, Dakonam, D. Suárez; Cucurella, Maksimović, Arambarri, Nyom; Mata, Rodríguez

Manchester United – LASK Linz: Stiller United med reserverne?

Kampstart: Onsdag den 5. august klokken 21.00
Lokation: Old Trafford, Manchester, England
Kampens dommer: Anastasios Sidiropoulos

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United-hold vandt med hele 5-0 i det første opgør. Derfor skal man være meget optimistisk og kreativ for at se andet end et engelsk avancement for sig. Det store spørgsmål er vel egentlig derfor, hvor seriøst de to hold tager kampen.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Manchester United 1,25
Uafgjort 6,65
LASK Linz 14,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,54
Under 2,5 mål 2,65
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,13
Nej 1,74

OBS: Odds er fra tirsdag den 4. august klokken 14.19. 

Spil på Manchester United - LASK hos LeoVegas

Hjemmeholdet kan med al sandsynlighed snildt stille med et helt reservehold og stadig klare paragrafferne. Og ifølge holdets hjemmeside kan det meget vel være lige præcis, hvad den norske manager agter at gøre. Her nævnes det, at vi meget vel kan få Sergio Romero at se i målet, hvilket også har været tilfældet i de fleste af holdets Europa League-kampe i sæsonen. 

Herudover kan reserver som Juan Mata, Daniel James, Andreas Pereira, Odion Ighalo og Eric Bailly med rette håbe på en startplads. Hvis United-manageren vil give nogle unge drenge chancen, menes det, at navne som Teden Mengi, Ethan Laird, James Garner og Tahith Chong kan komme i spil. Manchester Evening News er enige i dette og har skrevet lidt om spillerne. De nævner desuden også midtbanespilleren Dylan Levitt. 

Kampen er, medmindre der sker et østrigsk mirakel på Old Trafford, østrigernes sidste opgave i denne sæson. Der er planlagt nogle træningskampe senere på måneden, men de er et led i forberedelserne til den nye sæson, som de sparker i gang med en cup-kamp mod upåagtede Siegendorf fra de lavere rækker. Det gør de den 28. august. 

For LASK Linz handler dette opgør formentlig mest af alt om at dø med støvlerne på og efterfølgende få ladet batterierne op, inden første træningskamp fløjtes i gang den 19. august. 

Trupnyt: Manchester United – LASK Linz

Ole Gunnar Solskjær har afsløret, at Jesse Lingard vil starte inde, og at startopstillingen i store træk vil minde om den, man stillede op med i Østrig til det første opgør.

Under alle omstændigheder kommer Luke Shaw (venstreback – fast), Phil Jones (midterforsvar – reserve) og Axel Tuanzebe (centerforsvar – reserve) ikke til at optræde i kampen. 

Udeholdet må undvære Thomas Goiginger (højrewing – fast) og Marvin Potzmann (venstre midtbane – fast/reserve). 

Bud på startopstillinger:

Manchester United (4-2-3-1):
Romero; Williams, Maguire, Bailly, Dalot; Fred, McTominay; Chong, Lingard, James; Ighalo

LASK Linz (3-4-3):
Schlager; Filipovic, Trauner, Wiesinger; Renner, Michorl, Holland, Ranftl; Balic, Raguz, Frieser 

Sevilla – AS Roma: Sydeuropæisk storopgør

Kampstart: Torsdag den 6. august klokken 18.55
Lokation: MSV Arena, Duisburg, Tyskland
Kampens dommer: Björn Kuipers

Den sidste kamp, vi har valgt at stille skarpt på i denne rundes Europa League, er opgøret mellem spanske Sevilla FC og italienske AS Roma. Heller ikke disse to mandskaber nåede at krydse klinger i marts grundet coronapandemien. Derfor er her også tale om en strid, der skal afgøres over én kamp på neutral grund.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Sevilla 2,20
Uafgjort 3,40
Roma 3,60
Hvem går videre? Højeste odds Bookmaker
Sevilla 1,66
Roma 2,35
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,07
Under 2,5 mål 1,84
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,83
Nej 2,00

OBS: Odds er fra tirsdag den 4. august klokken 15.03.

Spil på Sevilla - Roma hos Onsidebetting

Sevilla har haft en udmærket La Liga-sæson, hvor man blev nummer fire og dermed kvalificerede sig til næste sæsons Champions League-gruppespil. I Roma er man omvendt nok lidt skuffede over 5.-pladsen, som betyder, at man i den kommende sæson atter må nøjes med mere Europa League-bold – medmindre man da slår Sevilla og går hele vejen i turneringen og dermed får en billet til den fineste turnering i næste sæson. Det kan i sig selv være en kæmpe motivation for at løfte trofæet.

Romerne skal blot huske på, at de er oppe imod Europa League-klubben over dem alle. Sevilla har vundet turneringen fem gange i løbet af de seneste 14 år. Senest i 2015/2016-sæsonen. Det er en rekord, man nok gerne vil bygge videre på i Sevilla, så motivationsfaktoren er formentlig også i høj grad til stede hos spanierne. 

Spillerspecials: Sevilla - Roma
Vi har også udvalgt et par spillerspecials til dette store brag af et opgør. Igen er det de mere offensive kræfter, vi har valgt at stille skarpt på.

Lucas Ocampos special Højeste odds Bookmaker
Lucas Ocampos scorer 3,40
Lucas Ocampos scorer 2 eller flere mål 18,00
Lucas Ocampos scorer og får et kort 12,00
Lucas Ocampos scorer udenfor straffesparksfeltet 30,00
Lucas Ocampos scorer og laver en assist 19,00
Lucas Ocampos scorer på hovedstød 17,00
Lucas Ocampos får et kort 3,75
Edin Džeko special Højeste odds Bookmaker
Edin Džeko scorer 3,30
Edin Džeko scorer 2 eller flere mål 17,00
Edin Džeko laver en assist 6,50
Edin Džeko scorer og laver assist 16,00
Edin Džeko scorer i begge halvlege 21,00
Edin Džeko scorer på hovedstød 9,00
Edin Džeko får et kort 4,35
Spiller scorer på direkte frispark Højeste odds Bookmaker
Suso scorer direkte på frispark 18,00
Ever Banega scorer direkte på frispark 29,00
Aleksandar Kolarov scorer direkte på frispark 20,00

OBS: Odds er fra tirsdag den 4. august klokken 15.56

Spil på Sevilla - Roma hos Danske Spil

Lucas Ocampos er Sevillas topscorer i denne sæson. Med sine 14 mål i 33 ligakampe har han en stor del af æren for, at holdet skal spille Champions League i næste sæson. Det er indtil videre blevet til tre kampe i Europa League, hvor belgieren endnu har sit første sæsonmål til gode.

Edin Džeko er trods sine 34 år endnu ikke færdig med at sprede skræk og rædsel hos Europas forsvarsspillere. Han scorede 16 Serie A-mål i sæsonen, og i syv Europa League-kampe er det blevet til tre ture på måltavlen. Den bosniske bomber er tilsyneladende slet ikke mæt på mål endnu. 

Begge hold råder over nogle dygtige frisparkseksperter. Her er Romas Aleksandar Kolarov måske den allerbedste af dem. Gennem sin efterhånden lange karriere har den ligeledes 34-årige spiller vist prøver på sine frisparkskundskaber ved adskillige lejligheder. 

Trupnyt: Sevilla - Roma

Hos Sevilla er den centrale midtbanespiller Nemanja Gudejl (fast/reserve) tvivlsom, hvilket Tomás Vaclik (førstemålmand i ligaen - har siddet på bænken i de fleste Europa League-kampe) også er.

Roma har tvivl som Lorenzo Pellegrini (central midtbane - fast mand og holdets assistkonge) og Antonio Mirante (målmand - reserve) grundet skader. Jordan Veretout (central midtbane - fast) afsoner karantæne. 

Bud på startopstillinger: 

Sevilla (4-3-3):
Vaclik; Reguilòn, D. Carlos, Koundé, Navas; Torres, Fernando, Jordán; Munir, de Jong, Ocampos

Roma (3-4-2-1):
Pau López; Kolarov, Ibáñez, Mancini; Spinazzola, Diawara, Cristante, B. Peres; Mkhitaryan, Zaniolo; Džeko