Torsdag finder vi ud af, om Arsenal eller Villarreal skal spille Europa League-finale den 26. maj. BetXpert bringer her udvalgte odds på returopgøret på Emirates Stadium. 

Første opgør på Estadio de la Cerámica endte med en 2-1 sejr til "Den Gule Ubåd". Her bragte Manu Trigueros hjemmeholdet foran med 1-0 efter bare fem minutter. Efter godt en halv times spil kom den rutinerede Raúl Albiol på tavlen og øgede til pausestillingen 2-0. Den 35-årige Villarreal-anfører stod helt fri på bagerste stolpe og kunne nemt flugte bolden i nettet efter godt oplæg fra Gerard Moreno. 


Kort inde i anden halvleg så Dani Ceballos sit andet gule kort i kampen, da han stemplede Dani Parejo. Dermed så det sort ud for Arsenal, men alligevel lykkedes det Mikel Artetas mandskab at få et ganske acceptabelt udgangspunkt med til London. Nicolas Pépé reducerede nemlig fra straffesparkspletten efter 72 minutters spil.

Odds på Arsenal - Villarreal

Herunder finder du de bedste odds på Arsenal - Villarreal i Europa League-semifinalens returmøde. Der er kickoff klokken 21.00 torsdag, og du kan se kampen direkte på Canal 9 og discovery+. I den anden semifinale mødes Roma og Manchester United på Stadio Olimpico i Rom, men her hersker der ikke rigtig spænding, eftersom United sejrede med hele 6-2 i første kamp på Old Trafford. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Arsenal 1,90
Uafgjort 3,65
Villarreal 4,45
Hvem går videre til finalen? Højeste odds Bookmaker
Villarreal 1,72
Arsenal 2,20
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,07
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,74
Nej 2,22
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Pierre-Emerick Aubameyang scorer 2,32
Gerard Moreno scorer 3,00
Nicolas Pépé scorer 3,10
Emile Smith Rowe scorer 4,00
Bukayo Saka scorer 4,20
Carlos Bacca scorer 4,25
Samuel Chukwueze scorer 5,80
Thomas Partey scorer 6,00
Manu Trigueros scorer 8,00
Granit Xhaka scorer 9,50
Mohamed Elneny scorer 11,50
Dani Parejo scorer 12,00
Francis Coquelin scorer 17,00

Odds på Arsenal - Villarreal er senest opdateret onsdag den 5. maj klokken 11.42. 

Spil på Arsenal - Villarreal hos NordicBet

Arsenal er favoritter til at vinde torsdagens returkamp, men de spanske gæster er ifølge bookmakerne favoritter til at gå videre til Europa League-finalen. Du kan få odds 1,90 på Arsenal-sejren hos Bwin*, mens du kan få odds 1,72 hos NordicBet* på, at Villarreal holder den samlede føring og kvalificerer sig til finalen.

I weekenden sejrede Arsenal med 2-0 på St James' Park i Newcastle, men The Gunners er stadig presset til Europa League-succes, hvis de skal spille Champions League i næste sæson. Der resterer blot fire spillerunder af Premier League 20/21, og Arsenal kan ikke længere nå top-4. De har sågår også syv point op til rivalerne Tottenham, der ligger på 6.-pladsen, hvilket giver adgang til næste sæsons Europa League. Artetas tropper har fem point op til Liverpool, der befinder sig på 7.-pladsen, der giver adgang til kvalifikationen til den nye Conference League. 

Arsenal skal altså formentlig vinde Europa League, hvis de skal deltage i et europæisk gruppespil i næste sæson.

Villarreal har bedre muligheder for endnu et europæisk gruppespil i næste sæson, da de p.t. ligger nummer seks i La Liga. Her resterer der ligeledes fire spillerunder. Til gengæld skal Villarreal også vinde Europa League, hvis de skal deltage i Champions League fra næste sæson. 

I weekenden sejrede Unai Emerys Villarreal-hold med 1-0 hjemme mod Getafe på en scoring af den 18-årige Yeremy, der her lavede sit andet La Liga-mål i karrieren.

Bud på startopstillinger

Arsenal: Leno - Chambers, Holding, Gabriel, Xhaka - Partey, Elneny - Saka, Smith Rowe, Pépé - Aubameyang

Villarreal: Rulli - Gaspar, Albiol, Torres, Pedraza - Chukwueze, Parejo, Coquelin, Trigueros - Moreno, Bacca

Ovenstående bud på startopstillinger er fra SportsMole

Arsenal er uden Dani Ceballos, der er i karantæne grundet det røde kort, han fik i første semifinaleopgør. Derudover blev David Luiz skadet i weekendens kamp mod Newcastle, og han bliver ikke klar til torsdagens returkamp. Kieran Tierney og Alexandre Lacazette er også tvivlsomme, men de var begge med i Arsenal-træningen tirsdag

Villarreal har Étienne Capoue i karantæne, og Iborra er skadet. Ydermere er Juan Foyth tvivlsom. 

For Unai Emery er torsdagens returkamp samtidig et gensyn med sin gamle hjemmebane. Emery tog over som Arsenal-manager efter Arsène Wengers mange, mange år i spidsen, og spanieren sad blot i sædet fra maj 2018 til 29. november 2019. 

Villarreal har vundet hele ni kampe i træk i Europa League, og med Arsenals sæson in mente, er det ikke usandsynligt, at det bliver til en tiende. Villarreal må dog alligevel ærgre sig over, at man ikke formåede at sikre sig et bedre udgangspunkt i første kamp, da man spillede ti mod 11 i det meste af anden halvleg. I Arsenal-lejren kan man være glade for, at man trods alt stadig har gode muligheder for finaleavancement efter Pépés vigtige udebanescoring. 

Det bliver interessant at se, om Villarreal kan holde den samlede føring mod Arsenal, eller om Arsenal alligevel får succes i denne sæson, der på mange måder har været helt elendig for den falmende storklub.

I skrivende stund er der i øvrigt pæne muligheder for rent engelske finaler i både Champions League og Europa League. Manchester City spillede sig i aftes (tirsdag aften, red.) i Champions League-finalen efter samlet sejr mod PSG. Onsdag aften spiller Chelsea returkamp mod Real Madrid og har 1-1 med fra første opgør i Madrid, og som nævnt er Manchester United så godt som sikre på Europa League-finalen efter storsejren mod Roma på Old Trafford.