I denne optakt til Roma – Manchester United får du et overblik over markedets bedste odds. Herudover får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger. 

Torsdag aften er der returopgør i Europa Leagues semifinaler. Her får du BetXperts optakt med odds til Roma – Manchester United. Romerne har i den grad noget at revanchere, efter at de måtte se sig slået med 2-6 på Old Trafford i sidste uge.

Nederst i optakten finder du seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Roma – Man United: De bedste odds

Herunder finder du de bedste odds på Roma – Manchester United. Kampen spilles torsdag aften klokken 21.00 og kan følges på 6’eren og Eurosport Player. 

Odds på Roma - Manchester United (1X2) Højeste odds Bookmaker
AS Roma 3,80
Uafgjort 4,10
Manchester United 1,91
Over/under-odds på Roma - Manchester United Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,51
Under 2,5 mål 2,70
Over 3,5 mål 2,26
Under 3,5 mål 1,71
Odds på begge hold til at score i Roma - Manchester United Højeste odds Bookmaker
Ja 1,52
Nej 2,70
Målscorerodds (AS Roma) Højeste odds Bookmaker
Edin Džeko scorer 3,00
Borja Mayoral scorer 3,25
Lorenzo Pellegrini scorer 5,75
Henrikh Mkhitaryan scorer 4,10
Chris Smalling scorer 15,00
Målscorerodds (Manchester United) Højeste odds Bookmaker
Edinson Cavani scorer 2,35
Bruno Fernandes scorer 2,40
Marcus Rashford scorer 3,05
Mason Greenwood scorer 3,20
Paul Pogba scorer 5,00

OBS: Odds er fra onsdag den 5. maj klokken 11.44.

Odds på Roma - Manchester United hos NordicBet

Bookmakernes Roma – Manchester United odds viser os, at englænderne skal være favoritter igen. Dette endda selvom de fint kan klare sig med uafgjort eller et nederlag på op til tre mål. 

Højeste odds på Roma er således 3,80 hos bwin*. Bedste odds på Manchester United er 1,91 hos LeoVegas*.

Hvis du tror, at begge hold egentlig helst bare gerne vil have kampen overstået og stiller sig tilfredse med et kryds, kan du spille på det til odds 4,10 hos Betfair*

AS Roma – ny træner på vej

Der kan næppe være megen tro på videre avancement i Roma-truppen. Selv hvis de vinder med 3-0, vil det ikke være nok. De skal vinde med minimum fire overskydende mål. 

Med englændernes fine form in mente er der ikke meget, som tyder på, at det kommer til at ske. Det er der heller ikke, når man kigger på Romas seneste kampe. Holdet har kun fået ét point i de seneste fem kampe, alle turneringer inkluderet. I weekenden blev det til et 0-2-nederlag ude mod Sampdoria. 

Dette har Roma-ledelsen nu gjort noget ved, da de har hentet José Mourinho ind som aflæser for træner Paulo Fonseca. Dog først med virkning fra næste sæson, hvorfor Fonseca faktisk skal være i Roma-sædet sæsonen ud. 

Om Roma så havde fået Mourinho, Pep Guardiola eller Jürgen Klopp ind før denne kamp, så ændrer det ikke på, at de står foran en noget nær umulig opgave. Den bliver bestemt heller ikke nemmere af, at de mangler flere faste spillere. Se mere herom i trupnytafsnittet. 

Tror du alligevel på, at Roma kan vinde kampen, kan du lige nu få odds 3,80 hos bwin*.

Manchester United – det handler om at bevare rytmen

Lige såvel som man i Rom godt er klar over, at løbet er kørt, er man også klar over i Manchester, at finalepladsen er så godt som hjemme. 

Det store spørgsmål må være, hvor meget Ole Gunnar Solskjær tør satse ved at spare spillere. Det siger sig selv, at kommer han med lutter grønne reservespillere, så kan det godt gå galt. 

Så hvor går grænsen lige? Hvor meget kan han spare, uden at der er risiko for, at det ender med et exit? Formentlig kan den norske manager spare rigtig meget. Men vil han så overhovedet det, når det kommer til stykket?

Sæsonen lakker mod enden, og holdet har kun fem kampe tilbage efter denne kamp – dette inklusive Europa League-finalen. Dermed kunne man godt forestille sig, at den tidligere Molde-træner vil holde rytmen på holdet og bede spillerne om at give det sidste, som de har i sig, inden de kan gå på en velfortjent ferie. En ferie, der dog ikke bliver særlig lang på grund af EM. 

Foruden Europa League spiller holdet også for 2.-pladsen i Premier League. Her har man p.t. fire point end til Leicester. Og angående det med rytmen, som skal bevares: Manchester United har kun tabt én ud af deres seneste 23 kampe. 

LeoVegas* har odds 1,91 på, at Manchester United fortsætter deres gode stime ved at vinde dette opgør. 

Trupnyt og startopstillinger til Roma – Manchester United

Her får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger til Europa League-semifinaleopgøret mellem AS Roma og Manchester United.

AS Roma
Som om opgaven ikke var svær nok for romerne i forvejen. De kommer også med lidt af et lazaret. Roma må undvære følgende spillere:

Leonardo Spinazzola (venstreback/venstre midtbane – fast)
Pedro (offensivspiller – primært fast – har været ude de seneste fire kampe)
Pau López (målmand – fast – blev skadet i det første opgør)
Riccardo Calafiori (venstreback – reserve)
Stephan El Shaarawy (offensivspiller – reserve)
Nicolò Zaniolo (offensivspiller – har været ude hele sæsonen)

Slutteligt er Jordan Veretout (central/defensiv midtbane – fast og topscorer for holdet i Serie A) tvivlsom. 

Bud på startopstilling (3-4-2-1):
Mirante; Mancini, Smalling, Ibañez; Peres, Diawara, Cristante, Karsdorp; Mkhitaryan, Pellegrini; Džeko

Roma vil naturligvis gerne ud af Europa League med æren i behold via en god kamp på hjemmebane. Der er dog så meget oprydningsarbejde i Serie A, at det alligevel ikke vil komme som en overraskelse, hvis italienerne vælger at komme med en mere reservepræget startopstilling end ovenstående. 

Manchester United
Holdet fra Old Trafford må se bort fra Anthony Martial (angreb/kant – fast) og Phil Jones (midterforsvar – reserve).

Der kan næppe være tvivl om, at man i United føler sig helt overbeviste om, at man nok skal komme i Europa League-finalen. Spørgsmålet er i den sammenhæng, hvor meget Ole Gunnar Solskjær vil rotere på holdet. 

For megen rotation kan muligvis ødelægge det gode flow, som holdet befinder sig i p.t. Meldingerne fra Manchester-lejren lyder da også på, at man ikke tager noget for givet. 

Derfor kunne det godt ligne en stærk Manchester United-startopstilling med kun få ændringer torsdag aften.

Bud på startopstilling (4-2-3-1):
de Gea; Telles, Maguire, Bailly, Wan-Bissaka; Fred, McTominay; Pogba, Fernandes, Greenwood; Cavani

Marcus Rashford var en skygge af sig selv i det første opgør på Old Trafford, hvor han spillede på højre kant. Spørgsmålet må være, om Ole Gunnar Solskjær gerne vil have gang i sin stjerne igen hurtigst muligt, eller om han giver ham et fortjent hvil til denne kamp. I tilfælde af det sidste er Mason Greenwood klar til at tage over. 

Bruno Fernandes har spillet rigtig meget i denne sæson. Hvis det vurderes, at han vil have bedst af en pause, kunne man rykke Pogba ind på hans plads. Det ville måske bane vejen for en sjælden startplads til Daniel James eller Juan Mata.