Chelsea, Basel, Fenerbahce og Benfica ser ud til at gå i semifinalerne. Læs om aftenens kvartfinale-returkampe: tips, debat, nyheder og odds...

Fodbold-stormagterne Spanien og Tyskland hver to klubber i Champions League-semifinalerne efter tirsdagens og onsdagens dramatiske kvartfinale-returkampe - hvor Bayern kvaste Juventus, Dortmund snød Málaga på målstregen og både Barcelona og (i mindre grad) Real Madrid var på hælene, mod henholdsvis PSG og Galatasaray.

De to lande er til gengæld slet ikke repræsenteret i Europa League hvor vi i aften også er nået til kvartfinale-returkampene. At dømme efter hvordan det gik i sidste uges indledende kampe, kunne et bud på semifinale-nationerne være: England, Schweiz, Tyrkiet og Portugal...

Det vil i givet fald betyde farvel til Italien og Rusland. England har lige nu tre klubber, men Tottenham og Newcastle kom skidt ud af sidste uges kamp. Chelsea står til gengæld med gode kort.

Men hvad synes du?

Tjek de fire kvartfinale-returkampe i Match Center der giver fremragende overblik over odds, nyheder, tips, debat og statistik:

18:00 Rubin Kazan-Chelsea (den engelske klub vandt 3-1 på hjemmebane)


21:05 Basel-Tottenham (det blev 2-2 i London)


21:05 Lazio-Fenerbahce (tyrkerne vandt 2-0 hjemme)


21:05 Newcastle United-Benfica (portugiserne vandt 3-1 hjemme)