De første to semifinalehold er fundet i Champions League efter intenst drama tirsdag aften i Dortmund og Istanbul. Video: Var der offside i Dortmund?

Hold også øje med dagens kvartfinale-returkampe: Juventus-Bayern og Barcelona-PSG (klik på kampene og få overblik over odds, nyheder, debat, tips og statistik).

Galatasaray-Real Madrid 3-2 (samlet 3-5)

I Istanbul så det håbløst ud for Galatasaray efter 3-0-nederlaget i Madrid i første kamp, og bjerget blev endnu stejlere for det tyrkiske hold da Cristiano Ronaldo bragte Real foran efter syv minutter.

Men i anden halvleg scorede Drogba og Co tre mål på 15 gyldne minutter, og med tyve minutter tilbage til at score yderligere to mål lugtede tyrkerne spansk blod. Det lykkede dog ikke, og i overtiden slog Cristiano med endnu en scoring faktum fast med syvtommersøm: Real Madrid går videre til semifinalen.

Dortmund-Málaga 3-2 (samlet 3-2)

Efter 0-0 i Spanien var alt åbent før returkampen i Tyskland - og opgøret kvitterede med et vildt drama.

Málaga bragte sig foran i 25. minut, ved Joaquin, men Dortmund udlignede fem minutter før pausen (flot mål af Lewandowski) og pressede på. Stik modsat spil og chancer var det imidlertid Málaga der kom på 2-1 i 82. minut, ved Eliseu, og så lignede spanierne et sikkert semifinalehold - kun de allermest optimistiske Dortmund-fans troede på at Reus og Co kunne score yderligere to mål...

Men det kunne de. I første og tredje overtidsminut. Reus og Santana.

Málaga appellerede forgæves for offside ved det sidste mål. Var der offside? Hvad med Málagas andet mål?