Kasper Dolberg og resten af Ajax tager imod Manchester United i Europa League-finalen. Find bookmakernes knivskarpe tilbud til Europa League-finalen i denne artikel...

Onsdag den 24. maj tager danske Kasper Dolberg og resten af Ajax-mandskabet turen til Sverige, hvor de skal møde mægtige Manchester United i Europa League-finalen.

Det er slet ikke første gang, at hollandske Ajax har spillet sig frem til finalen i den næststørste europæiske turnering. Tilbage i 1991-92-sæsonen formåede hollænderne at vinde UEFA Cuppen, som den hed dengang, inden de et par år senere vandt Champions League.

For Manchester United er historien lidt en anden. Under Sir Alex Ferguson var man blandt Europas allerbedste hold og kæmpede med om Champions League-triumfen, men siden den legendariske skotte indstillede karrieren, har United haft det svært i England og Europa. 

I år går de dog efter triumfen i Europa League. Det er simpelthen deres adgangsbillet til Champions League, da det blot blev til en sjetteplads i Premier League i José Mourinhos første sæson i spidsen for de røde djævle.

Disse to hold oplever begge stor popularitet i Danmark, mens United er ét af de mest populære hold i hele verden, og derfor kan man forvente, at bookmakerne kommer med skarpe tilbud til Europa League-finalen. Vi har samlet dem i denne artikel. 

Europa League-finalen: Bookmakernes tilbud

Bookmakerne har en række tilbud til årets Europa League-finale, og dem har vi samlet herunder.

Betfair Sportsbook*: Nye kunder får odds 7,0 på United

Har du ikke en profil hos Betfair Sportsbook*, kan du med fordel oprette en til finalen. Her vil du som ny kunde nemlig kunne få odds 7,00 på, at Manchester United vinder Europa League-finalen. Det er langt over resten af markedet.

Sådan gør du:

Unibet*: Bet 100 kroner og få freebet på 50 kroner

Hos Unibet* kan du få et freebet på 50 kroner, hvis du før kampen går i gang placerer et 1X2-spil på 100 kroner. 

Sådan gør du: 

  • Log ind hos Unibet* og tilmeld dig kampagnen her
  • Spil 100 kroner på finalen (kun 1X2 - mindst odds 1,4) før den 22. maj klokken 23:59
  • Du modtager et freebet inden klokken 19 den 23. maj
  • Regler og vilkår gælder

Artiklen bliver løbende opdateret med bookmakernes finalekampagner. I første omgang kan du se deres tilbud fra sidste sæson.

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakerne og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.