Med Lazio’s 3-1 sejr over Torino blev der sat et punktum for den fire uger lange Euro Challenge-konkurrence med præmier for over 15.000 kroner. Se her, hvem der løb med en plads på ”Verdens Bedste Fodboldrejse”.

22 brugere havde en gevinstgivende kupon i runde 4, men ingen var i nærheden af ”myl” der med otte rigtige kampe og et samlet odds på 64,10 tog førstepladsen i denne sidste runde af Euro Challenge. En mål i overtiden til Fiorentina over Cagliari gav dem sejren, og dermed var kuponens tredje kamp i hus. Sidste kamp var en sejr til Roma over Palermo, der gik hjem i sikker stil, og det høje odds var dermed en realitet.

Der var tæt kamp om anden- og tredjepladsen, hvor et samlet odds på under to afgjorde de sidste præmiegivende placeringer. En firling til samlet odds 29,49 gav ”andreask” andenpladsen, mens en seksling til odds 27,97 gav ”JG7” tredjepladsen.

Vindere, runde 4 (præmier sponsoreret af Danske Spil*)

1: 400 kroners freebet til Oddset: myl

2: 300 kroners freebet til Oddset: andreask

3: 200 kroners freebet til Oddset: JG7

Se den samlede stilling for runde 4 her

Tiebreakregler i spil om podieplaceringer

Bare 11 spillere formåede at ramme to kuponer rigtigt og kvalificerede sig dermed til leaderboardet, hvor det var marginalerne, der afgjorde, hvem der den 7. april kan sætte sig på et fly og se tre fodboldkampe på tre dage i tre lande.

Spændingen var intakt helt til den sidste kamp mellem Lazio - Torino hvor vinderen af runde 2, ”tigerfinn” behøvede en placering i top 9 for at fravriste førstepladsen på leaderboardet fra ”Pommer”. Tigerfinn ramte da også den sidste kamp i runden, men det var lige præcis ikke nok til at snige sig op på førstepladsen og forbi ”Pommer”. ”Tigerfinn” må i stedet for nøjes med andenpladsen, som vindes på tiebreak-reglerne om, at ved et lige antal placeringspoint afgøres det på den højeste individuelle rundeplacering. Tredjepladsen vinder ”Prankster”.

Vindere, Leaderboard (præmier sponsoreret af Danske Spil*)

1: Billet til “Verdens Bedste Fodboldrejse”: Pommer

2: 600 kroners freebet til Oddset: tigerfinn

3: 300 kroners freebet til Oddset: Pranktser

Se den samlede stilling for Leaderboardet her

Vindere af ekstrapræmier

34 kuponer manglede bare en enkelt kamp for at gå hjem i runde 4 og var dermed med i lodtrækningen om to Oddset-fodbolde. Manchester City’s overraskende 0-0 mod Stoke i rundens første kamp kostede flere bruger en ramt kupon. Heriblandt ”Maggerholm”, som kun manglede den kamp for at ramme sin otteling, og dermed vinder den ene fodbold. Den anden vinder ”Albani”, der missede sin femling.

Derudover var der også fem trøstepræmier til brugere, der havde deltaget i alle fire runder, men ikke vandt nogle præmier. Efter lodtrækning blev vinderne af et 100 kroners freebet til Oddset og en sweatshirt ”Martin Pescatore”, ”Corazon”, ”holm”, ”waynea” og ”vimse”.

Stort tillykke til alle vindere.

Alle præmiervindere er kontaktet over mail.