Første runde af kampen om en billet til Danske Spil*'s Verdens Bedste Fodboldrejse nåede mandag aften sin afslutning, og selvom adskillige deltagere stadig havde mulighed for at skyde sig ind på Leaderboardet via fuld gevinst på deres kupon, blev det med hjemmesejrene til OB og Malaga kun til tre yderligere tilføjelser til de 13, som allerede i weekenden havde ramt plet på alle tip.

Søndag aften sørgede Barcelona med deres sidsteminut-sejr for at brugeren HCG ramte flotte odds 52,09 og placerede sig på en suveræn 1. plads i runde-konkurrencen af Euro Challenge 2017, med præmier for samlet 15.000 kr.

Ingen andre deltagere formåede at komme i nærheden af samme niveau, og derfor har HCG allerede nu - udover at være beriget med 400 kr. til frit brug på Oddset - sørget for at lægge sig i en fordelagtig position på Leaderboardet. Vinderne af de de tre rundepræmier i runde 1 blev: 


1. HCG - 400 DKK freebet til Oddset
2. nortgreen - 300 DKK freebet til Oddset
3. Gakman - 200 DKK freebet til Oddset

Se alle rangerede deltagere i Runde 1 her.

34 af de mere end 200 deltagere i Runde 1 missede lige præcis ét tip på kuponer med mindst tre kampe inkluderet, så hatten med navne til lodtrækningen om rundens "trøstepræmier" var derfor ekstra stor. Følgende to deltagere havde held i uheld og blev udtrukket, og kan derfor se frem til at modtage en Oddset fodbold med posten: 


coco77 (missede sejr til Real Sociedad i femling til odds 47,98)
kornbergblach (missede sejr til FC Midtjylland i syvling til odds 25,29)

Alle vindere har fået direkte besked mht. præmielevering.

Runde 2 åben - tip på Premier League og Primera Liga

I den kommende weekend skal der i konkurrencen dystes på kampe fra den engelske Premier League og den spanske Primera Liga.

På grund af EFL Cup finalen mellem Manchester United og Southampton er der kun 8 kampe på programmet fra England, men med totalt 18 kampe at vælge imellem og under en håndfuld oddsmæssige storfavoritter, er der lagt i ovnen til en spændende runde, hvor grådighed og skarphed atter skal balanceres med størst behændighed.

Deltag i konkurrencens Runde 2 her