Blandt lørdagens mange fodboldkampe er der to klassiske engelske arvefjende-opgør - den slags hvor spillerne næsten hellere vil dø end tabe. Vi har i den anledning både ekspertanalyser, tip og TV-henvisninger klar til folket. Cheers!

Kl. 13:45 gælder det det traditionsrige scouser-lokalopgør på Goodison Park i Liverpool mellem Everton og bysbørnene fra Liverpool FC. Den tid (80´erne) hvor de to klubber skiftedes til at snuppe mesterskabet, er for længst forbi, men begge er stadig (eller igen) magtfaktorer i engelsk fodbold. Liverpool råder over klart de fleste stjerner (og så har man jo også danske Daniel Agger), men dels har Everton fået en klart bedre start på sæsonen, dels er der hjemmebane-faktoren at tage højde for. Alt i alt ligner et spil på, at The Toffees ikke taber, et ganske fornuftigt spil til oddset.

Den sene lørdagskamp (kl. 18::15) i Premier League står mellem Manchester United og Tottenham. Arvefjende-opgør? Bestemt. Bortset fra lokalrivalerne fra Arsenal, er Man U det hold Spurs allerhelst vil banke. Desværre for klubben fra London er den nye sæson blevet indledt på slingrende vis. Man mangler at få indspillet en mand som Zokora ordentligt, og den nye angrebsstjerne Berbatov er meget tvivlsom til dette opgør. På den anden side står et Old Trafford-mandskab der har fået en virkelig god start på sæsonen med tre sejre ud af tre mulige.

Læs de engelske analyser hér: http://www.betxpert.com/ekspert/eng/

Og vil du se, hvor man kan følge de spændende opgør i fjernsynet, er det bare at tjekke vores TV-Guide: http://www.betxpert.com/tv.asp

Masser af tip

Engelske had-opgør er bestemt ikke det eneste, vi har på analyse-programmet denne lørdag, hvor der også er trav, bold fra de nedre engelske rækker samt fra Tyrkiet, Frankrig og Tyskland (pokal). Og naturligvis fra Danmark, hvor Aab tager imod Brøndby, og FCK drager til Esbjerg i Vestjylland.

Se en oversigt over alle dagens analyser på forsiden eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp

Serie A: Eksperter søges

Italiensk fodbold går i gang med den nye sæson i dag - efter nogle begivenhedsrige måneder, med skandaler, VM-titel, etc, etc. Vi kan desværre ikke tilbyde analyser af første runde i Serie A, da vores ekspert er på ferie, men vi skal nok vende tilbage. Og i mellemtiden kan DU, kære BetXpert-læser, overveje, om du har lyst til at søge ind som co-ekspert på Serie A (eller på et andet område). Se denne artikel: http://www.betxpert.com/artikel/eksperter-soges