Lørdagens kampe i de engelske ligaer var en stor succes for BetXperts engelske eksperter. I alt 10 kampe og et multispil var anbefalet til spil, og med blot 3 missere, blev det en ganske overskudsgivende dag.

Dagens bedste resultat stod vores Premier League-eksperter for, hovedsageligt med Mike Larsen i spidsen. Det samlede resultat af de 8 spil der blev meldt op på ligaen i går var et overskud på over 1000 kr. og en tilbagebetaling på 166%! Især Charltons hjemmesejr over Wigan, Tottenhams ditto over Middlesboro, og rundens stjernekamp med spil på hjemmesejr til West Bromwich over Portsmouth bidrog til dagens flotte resultat!

I The Championship fortsatte Niels Søby sin 100% træfsikkerhed da hans to lørdagstip med velbetalte hjemmesejre til Derby og Reading begge gik rent hjem, med Reading som den mest overbevisende med 5-0 sejren over nødstedte Millwall. Resultat: En tilbagebetaling på 177% på de to kampe, som kastede 462 kr. i overskud af sig.

Endelig fordoblede Martin P. Andersen sit indskud på den ene kamp han havde udset som spilbar i League Two, hvor Barnet fortsatte den flotte start og hentede en sejr hjemme over Macclesfield. 300 kr. var sat på hjemmesejren til odds 2,00 og dagens overskud for Martin blev dermed 300 kr. rent.

Der er i dag to kampe på programmet i Premier League; Bolton-Everton og London-braget på Stamford Bridge mellem Chelsea og Arsenal. Torben W. Ibsen og Mike Larsen har sørget for fuldgod dækning af de to kampe, og efter deres form at dømme, er det nok en god ide at konsultere deres analyser af kampene som kan findes på:

http://www.betxpert.com/ekspert/eng