Engelske angribere falder som fluer - og her hentydes ikke til Wayne Rooneys ucharmerende tendens til at efterligne Inzaghi og filme for et godt ord, men til det uheld der forfølger Englands VM-trup.

Før VM var det netop Rooney, der brækkede en fodknogle i en PL-kamp for United mod Chelsea. Han kom dog med til slutrunden og skulle også være klar til kamp mod Ecuador i dagens ottendedelsfinale. Men han har hidtil lignet én der var temmelig langt fra topformen. I den sidste gruppekamp mod Sverige var det Michael Owens tur til at vride sig i smerte, da han blev alvorligt knæskadet. Synd for den sympatiske Owen, og synd for England. Tilbage har holdet - ud over en form-tvivlsom Rooney - to-meter-manden Crouch, der måske skulle have valgt højdespring frem for fodbold, samt 17-årige og totalt urutinerede Theo Walcott. Ikke optimalt.

Læs BetXperts analyse af Englands kamp mod de defensivt velorganiserede og snu (men små) ecuadorianere (spilstop kl. 17).

Tekniske lækkerier

Mens England-Ecuador risikerer at blive lidt af en langgaber, målfattig og med få oplivende momenter (bortset fra Joe Coles driblinger), har vi anderledes forventninger til dagens anden ottendedelsfinale.

Portugal-Holland kan også meget vel gå hen at blive målfattig, en kamp mellem to hold der respekterer hinandens formåen. Men den bør under alle omstændigheder blive en nydelse at se på, rent teknisk.

Og så er der i øvrigt odds-værdi i begge kampe. Læs vores VM-analyser: http://www.betxpert.com/ekspert/vm/