Det engelske fodboldforbund stopper et lukrativt samarbejde med Ladbrokes efter kritik af dobbeltmoral. Læs bettingnyhederne fra uge 25.

Ladbrokes og det engelske forbund indgik for et år tilbage en stor sponsoraftale, der ville indbringe fodboldforbundet 4 millioner pund pr. år.

Nu har man dog valgt at opsige aftalen efter stor kritik af fodboldforbundets forhold til bookmakeren. Kritikken blev startet af den kontroversielle Joey Barton, der af forbundet blev tildelt en karantæne for hans forhold til betting.

Beslutningen kommer efter en tre måneder lang undersøgelse, og fodboldforbundet har nu besluttet, at de ikke længere vil have en aftale med gamblingrelaterede firmaer, da det stemmer skidt overens med det image, man gerne vil have.

Undersøgelsen blev igangsat af FA's formand, Greg Clarke, da han følte at det var dobbeltmoralsk at man ville forbyde fodboldspillerne at bette, når man samtidigt blev betalt i dyre domme af bookmakerne.

Ladbrokes skulle angiveligt være tilfredse med beslutningen, da de følte at de havde overbetalt for sponsoratet.

Læs mere

Andre bettingnyheder fra uge 25

19/6 Belgisk justitsminister vil forbyde markedsføring af gambling

Det belgiske parlamemt skal snart diskutere en potentiel ny lov mod markedsføring af gambling under live sports-begivenheder. Justittsmineren, Koen Geens, mener, at man har forsømt at sikre de nødvendige foranstaltninger mellem betting-operatørerne og de mindreårige og de mere sårbare personer.

Læs mere

19/6 Australsk bekymring for matchfixing i amatør sport

Senator Nick Xenophon arbejder for en ændring i lovgivningen, der skal formindske matchfixing i australsk amatør sport, efter det er kommet frem, at det hos internationale operatører var muligt at spille på en lokal australsk basketball-kamp.

Læs mere

19/6 Vækst på det italienske marked - Bet365* stadig markedsleder

Det regulerede italienske sportsbetting-marked oplevede i maj måned en stigning i omsætning fra 55 mio. € i maj 2016 til 62 mio. € i sidste måned, svarende til en vækst på 12,7. Tal viser også, at Bet365* er stadig den største operatør på det italienske marked.

Læs mere

21/6 GVC optimerer deres tennis-marked for bedre brugeroplevelse

GVC Holdings, der bl.a. ejer bookmakerne bwin* (dansk licens) og Sportingbet (tidligere dansk licens), har investeret i deres tennis-markeder, således at brugerne skal opleve en forbedret oplevelse med spil på tennis. Dette sker bl.a. ved et nyt data feed og grafik i forbindelse med live-kampe, mens man ligeledes har oplevet en reduktion af tiden det tager at placere et in-play bet på 66 %. 

Læs mere

21/6 Dommer bremser stor amerikansk fantasy-fusion

En føderal dommer har sat et midlertidigt stop for den store fusion mellem de daglige fantasyspil DraftKings og FanDuel. Årsagen er at en fusion vil betyde, at de sidder på mere end 90 % af markedet.

Læs mere

22/6 Ladbrokes tilfredse med ophævelse af sponsorat

Det engelske fodboldforbund har ophævet sponsoratet med Ladbrokes, da de ikke længere ønsker at sættes i sammenhæng med en bookmaker. Hos Ladbrokes er man fint tilfredse med den beslutning. De følte nemlig at man overbetalte for aftalen, der angiveligt var mere end dobbelt så dyr som den William Hill i sin tid havde med forbundet.

Læs mere

23/6 Britisk konkurrencestyrrelse til kamp mod misvisende promotioner

Storbritanniens konkurrencestyrrelse har lanceret et 'angreb' på bookmakere, der kører med misvisende oprettelsespromotioner. Styrrelsen er på jagt efter misvisende promotioner samt unfair regler og vilkår i forbindelse med disse promotions.

Læs mere