Ligafodbolden er tilbage efter landskampspause og så er vinteren for alvor skudt igang på BetXpert

Efter en uges pause med diverse kval- og venskabskampe er de europæiske ligaer igen klar med weekendfodbold.

Lørdag starter vi i England hvor Norwich tager imod et Arsenal-hold (og en angriber) i god form. Jesper Ambrosius har fundet frem til et spil på at den flyvende hollænder, Robin van Persie, scorer i udekampen mod Norwich

Samme ekspert har også et spil ude på, at Blackburn leverer overraskelsen i Wigan, der godt nok har hjemmebanefordelen, men gæsternes formkurve peger i den rigtige retning.

Anders Jørgensen og Janus Bødker har taget et kig på de lavere engelske rækker og har spil ude til både The Championship og League Two.

På dansk jord møder AC Horsens og OB hinanden i det jyske. Daniel Hedelund, der igen er tilbage med Superliga-analyser her på siden, har fundet værdi i at Djiby Fall netter i opgøret til 3,40

I aften er der spændende opgør på programmet i både Italien, Spanien og Tyskland. 

Fiorentina tager imod AC Milan og her finder Steffen de Vries værdi i, at begge hold scorer.

Martin Knudsen har taget et kig på Valencia-Real Madrid og leveret en info-analyse: http://betxpert.com/ekspert/tips/valencia-real-madrid

I det tyske tørner Bayern München og Dortmund sammen, i en kamp der har været genstand for en del debat i forum - du kan selv deltage i debatten her.

Søndag er der bl.a stopopgør i Premier League når Liverpool gæster Chelsea (og mon ikke en analyse er at finde inden kampstart?). I skrivende stund er der en række brasilianske analyser fra Frank Pilantras hånd, men i løbet af weekenden skulle der gerne komme flere analyser på banen fra alle vore eksperter, så hold et vågent øje med siden.

Vinteren har ramt BetXpert

Vintersportssæsonen er ved at skydes igang og det betyder tips fra Kong Vinter alias Nicolai Kristensen. Den første række af Nicolais tips er allerede under afvikling, men de hurtige kan nå at være med på vognen fra klokken 13.15, hvor han har tre spil ude.

Nicolais ekspertside (og tips) kan findes her: http://betxpert.com/ekspert/nicolai-kristensen