Onsdag klingede kasseapparatet for alvor her på BetXpert, hvor især Vintersport, UEFA Cup og fransk fodbold bidrog til at dagens samlede overskud blev på knap 5.000 kr.!

I vintersport ramte Nicolai "Kong Vinter" Kristensen 7 ud af 8 singler og med gevinst på ligeledes 7 ud af 8 multispil, scorede han på én dag et imponerende netto-overskud på 4.343 kr., svarende til en tilbagebetaling på imponerende 205%.

Selvom vintersports-sæsonen går på hæld, ser det altså ud til at Nicolai agter at slutte i stor stil, og igen i dag kan du således hoppe med på vognen på nogle af hans stærke tips (spilstop kl. 13:15). Se dem på http://www.betxpert.com/ekspert/vinter

Også i UEFA Cup var der succes. Gårsdagens kampe gav fuldt hus med 3 rigtige ud af 3, som mere end fordoblede den samlede indsats på 500 kr., og kastede gevinster for i alt 1.045 kr. af sig.

I dag spilles yderligere 5 UEFA-kampe - tør du lade være med at følge de formstærke UEFA-eksperter? Læs de aktuelle analyser på http://www.betxpert.com/ekspert/uefa

Endelig fuldendte vores franske smertensbarn onsdag aften et comeback: Jens Bøye fra Le Championnat er efter en lang sej kamp siden det tidlige efterår nu endelig nået en samlet tilbagebetaling på 100%. I gårsdagens kampe var der gevinst på det målfattige kryds mellem Strasbourg og Monaco - og sejren til Sochaux over Metz, med et samlet overskud på 735 kr. til følge.

Den franske frille ser altså endelig ud til at være faldet til patten (for nu, i hvert fald...) - efter måneders rasen. Miraklernes tid er måske endnu ikke forbi...;-)

Blandt de øvrige fuldtræffere kan nævnes Klaus Fuglgaards super-spil i ATP på Nicolas Kiefer over David Nalbandian til flotte odds 2,60. Og så kom Dagens Fidus en smule tilbage på vindersporet igen takket være brugen af et par af Nicolais vintersport-pletskud.