Velkomstbonus på 3.000 kroner, forhøjede odds og andre spændende EM-kampagner. Betfair Sportsbook* er klar til EM i Frankrig.

BetXpert tager pulsen på bookmakerne, inden det går løs med 2016's helt store fodbold-begivenhed: EM-slutrunden i Frankrig.

Hvordan er dagsformen hos spilleselskaberne, og hvad kan vi spillefugle forvente os? Læs vores interview med Betfair Sportsbook* her.

Hvilke forventninger har I til EM 2016?

Enhver slutrunde er større end den forrige, så vi har naturligvis store forventninger til sommerens slutrunde. Der har været en del overraskelser i kvalifikationen og nogle af de større nationer ser ikke så stærke ud, som de måske var en gang. Det kan godt gå hen og blive en slutrunde med store overraskelser, som vi så i 2004 med Grækenland for slet ikke at nævne vores egen EM triumf i 1992.

Barsler I med nye tiltag op til slutrunden?

Vi har lavet en del forbedringer på vores mobil-apps på både Spillebørsen og Sportsbook på det seneste. Vi har blandt andet introduceret det nye revolutionerende og unikke Acca Edge-funktion, hvor spilleren kan forsikre sit multispil mod en lille reduktion i oddset og modtage indsatsen tilbage kontant, hvis man var lige ved og næsten og misser én kamp på kuponen. Det er et helt nyt spillekoncept, som vores spillere allerede har taget rigtigt godt i mod.

Hvilke tilbud og bonusser kan kunderne forvente at se?

Før og under EM kan både nye og eksisterende spillere forvente en masse spændende kampagner. Alle nye spillere kan f.eks. få en kæmpe sportsbonus på 100% op til 3.000 kr. Både nye og gamle spillere kan også spille på en topscorer og/eller EM vinder for min. 250 kr og modtage en 50 kr bonus hver gang spilleren scorer/holdet vinder igennem turneringen.

Vi vil selvfølgelig også tilbyde nye spillere vores velkendte forhøjede oddskampagner, som på udvalgte kampe giver nye spillere et større odds på enten det ene eller andet hold til at vinde kampen. På Spillebørsen kører vores populære Cash Race kampagne allerede, hvor spillerne kan optjene en kontant præmie baseret på ens spilleaktivitet. Det er bare et lille udsnit af sommerens EM-kampagner.

Hvor har kunderne sat deres EM-penge indtil videre? 

Det sker altid, at et hav af de patriotiske engelske kunder spiller på England til at vinde trofæet. Og denne gang er ingen undtagelse. Det er dog ikke kun engelske kunder, som spiller på England. Vi har også set stor interesse fra kunder i andre land. Det er dog ikke svært at forstå, da Leicester og Tottenham har været spændende fornyelser i den engelske topstrid med spændende typer som Vardy, Kane og Alli. Interessen eskalerede, da England vendte 0-2 til 3-2 i venskabskampen ude mod Tyskland. Der droppede prisen på England fra odds 14 til 8 på ingen tid.

Hvem er jeres bud på EM-vinderen? 

France