Betsafe har gjort status ovenpå en fantastisk sportssommer med EM, OL, Wimbledon, Tour de France og Superliga.

OL i London er den sportsbegivenhed i sommeren 2012, som genererede den største totale omsætning på Betsafe.dk. Målt på omsætning pr. kamp blev fodbold-EM i Polen og Ukraine dog sommerens store vinder.

Danskerne er vilde med at spille på fodbold og håndbold. Det er en af konklusionerne fra sommeren 2012, som Betsafe netop har kigget nærmere efter i sømmene. Målt på omsætningen på det danskemarked ligger OL helt i front, hvilket til dels skyldes den enorme mængde af spilleobjekter i løbet af de tre uger i juli og august. Særligt håndbold-kampene med dansk deltagelse trak spillefuglene til. Faktisk indtager håndboldkampe de fem øverste pladser på listen over de mest spillede begivenheder under OL.

EM i fodbold, der fandt sted i juni, kunne med sine i alt 31 kampe ikke matche den totale omsætning fra OL. Men brydesomsætningen i stedet ned på kroner pr. kamp, var EM sommerens suveræne spillemæssige højdepunkt. Det var dog hverken de danske kampe eller finalen, der genererede den største omsætning. Denne ære tilfaldt noget overraskende kvartfinalen mellem Tyskland og Grækenland.

"Fodbold er uden sammenligning vores populæreste spilleobjekt, og det kunne vi mærke under EM, hvor vi oplevede en enorm aktivitet. Vi tog desuden en chance og lancerede en masse specialspil på EM-kampene, hvilket blev godt modtaget hos vores kunder. At omsætningen så toppede i kvartfinalen mellem Tyskland og Grækenland, havde vi ikke regnet med. Men det skyldes sandsynligvis, at mange af vores kunder havde lugtet den tyske sejr og derfor spillede tungt på dette udfald", udtaler Tony Brandenborg, Country Manager hos Betsafe.

De mange kampe i løbet af Wimbledon bringer den traditionsrige tennisturnering op på tredjepladsen over sommerens mest spillede begivenheder, mens fjerdepladsen indtages af Superligaens premiererunde. De seks Superliga-kampe formåede at fortrænge Tour de France og løbets 21. etaper til femtepladsen.

De fem største sportsbegivenheder i sommeren 2012 målt på omsætning i Danmark:

1. OL i London

2. EM i Polen/Ukraine

3. Wimbledon

4. Superligaen (1. runde)

5. Tour de France

De fem mest spillede begivenheder under OL målt på omsætning i Danmark:

1. Håndbold (herrer) - Danmark-Serbien

2. Håndbold (damer) - Danmark-Norge

3. Håndbold (herrer) - Danmark-Ungarn

4. Håndbold (herrer) - Danmark-Spanien

5. Håndbold (damer) - Danmark-Spanien

De fem mest spillede kampe ved EM målt på omsætning i Danmark:

1. Tyskland - Grækenland (kvartfinale)

2. Tyskland - Portugal (gruppespil)

3. Spanien - Irland (gruppespil)

4. Ukraine - Frankrig (gruppespil)

5. Tjekkiet - Portugal (kvartfinale)