Danmark er i mellemrunden med to point, og nu begynder det så småt at spidse til ved EM i kvindehåndbold. Danskerne møder Ungarn i den første mellemrundekamp torsdag. 

Torsdag aften klokken 20.30 tørner Danmark ind i Ungarn i mellemrunden ved EM i kvindehåndbold. Tirsdag blev det til en sikker dansk sejr på 25-23. Desværre kunne Serbien ikke slå Slovenien, hvorfor Danmark må nøjes med at gå i mellemrunden som toer i gruppen. 

Efter den udmærkede 2.-plads i det indledende gruppespil står den nu på mellemrunde. Her hedder modstanderne Ungarn, Kroatien og Norge. 

Danmark – Ungarn

Bookmakernes odds på kampen viser os, at de rød-hvide skal være kæmpe favoritter til at nappe to point igen. Opgøret begynder i øvrigt torsdag klokken 20.30 og kan følges på TV 2 samt TV 2 Play. 

1X2 odds, Ungarn - Danmark, Tor. 10. nov. 2022 kl. 20:30

Asian Handicap odds, Ungarn - Danmark, Tor. 10. nov. 2022 kl. 20:30 Linje: 6.5

Over/Under odds, Ungarn - Danmark, Tor. 10. nov. 2022 kl. 20:30 Linje: 52.5

Tirsdag aften var Danmark i aktion mod svenskerne. Det blev som nævnt i indledningen til en sikker sejr på 25-23. Normalt er to mål ikke meget i håndbold, men Danmark var solidt foran hele kampen. Det var kun mod slutningen, at svensken nærmede sig – dog aldrig på et niveau, hvor sejren for alvor kom i fare. Dermed en sikker sejr. 

Målvogter Sandra Toft havde flere store redninger, og det var derfor ikke ufortjent, at hun efterfølgende blev kåret til kampens spiller. Hun nappede ifølge EHF’s hjemmeside 15 ud af de 34 forsøg, hvilket gav en redningsprocent på 44,12. 

Dansk topscorer blev Emma Friis, som scorede ni gange på 12 forsøg. Herefter kom Mette Tranborg og Trine Jensen med hver fire mål på seks afslutninger.

Én af årsagerne til, at vores kære naboland kom lidt tæt på os mod slutningen, skal findes i Tyra Axnér. Hun hamrede ni mål ind på 13 forsøg, og det var særligt efter pausen, hun tog fat med målene. Nykøbing Falster Håndboldklub-spilleren er i øvrigt datter af Sveriges landstræner, Tomas Axnér. 

Nu gælder det så kampen mod Ungarn torsdag aften. Det er heldigvis et hold, som vi har et rigtig godt tag på. Danmark har nemlig slået østeuropæerne i fem ud af de seneste seks indbyrdes opgør. Seneste møde var til sidste års VM-turnering. Her vandt Jesper Jensens tropper med 30-19. 

Emma Friis er dansk topscorer med 19 mål og en scoringsprocent på 68. 
Katrin Klujber er ungarsk topscorer med 15 mål og en scoringsprocent på 45,9. 

Besøg Cashpoint

Op til 500 DKK i freebets

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stabile odds
God kundeservice
Ingen gebyrer
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Omsætningskrav: 1,00x indbetaling til minimum odds 2,25 (to kampe a min. odds 1,50 per styk). Benytter du dig af den fulde freebet-bonus, skal du således omsætte 500 DKK x 1.

Yderligere vilkår Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. Den første indbetalingsbonus gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en ny væddemålskonto på cashpoint*.dk
Regler og vilkår:  Vi henviser til Cashpoint hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Danmark mod Ungarn til EM i kvindehåndbold?
Danmark møder Ungarn torsdag den 10. november klokken 20.30.

Hvor kan man se Danmark - Ungarn?
Du kan se Danmark - Ungarn direkte på TV 2.

Hvor kan man livestreame Danmark - Ungarn?
Du kan livestreame Danmark - Ungarn hos bet365* og hos TV 2 Play.