De forsvarende danske verdensmestre møder torsdag aften Montenegro i første kamp ved EM i herrehåndbold. BetXpert har fundet de bedste odds på kampen.

Det danske herrelandshold i håndbold spiller torsdag aften første kamp ved EM i håndbold, der afholdes i Ungarn og Slovakiet. Her er modstanderen Montenegro, der ikke har nogle store resultater på herrehåndboldsiden. De montenegrinske håndboldkvinder har tidligere vundet EM i håndbold. 


Danmark og Montenegro tørner sammen i Fönix Hall i Debrecen i Ungarn, hvor alle Danmarks gruppekampe skal spilles. Foruden Montenegro er Danmark i gruppe med Slovenien og Nordmakedonien.

Du kan læse BetXperts optakt til EM i herrehåndbold 2022 her

Odds på Danmark - Montenegro

Nedenfor kan du se de bedste odds på Danmark - Montenegro. Der er kampstart klokken 20.30 torsdag, og du kan se kampen direkte på TV 2. Du kan også livestreame Danmark - Montenegro gratis, hvilket du kan læse mere om her. 

Odds på Danmark - Montenegro (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,02
Uafgjort 35,00
Montenegro 40,00
Odds på Danmark - Montenegro (handicap) Højeste odds Bookmaker
Danmark (-11,5) 1,88
Montenegro (+11,5) 2,00
Odds på Danmark - Montenegro (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 57,5 mål 1,71
Under 57,5 mål 2,15
Over 58,5 mål 2,00
Under 58,5 mål 2,00

Odds på Danmark - Montenegro er senest opdateret onsdag den 12. januar klokken 10.18.

Spil på Danmark - Montenegro hos NordicBet

Som det kan ses herover, så tror bookmakerne på en dansk storsejr i åbningskampen mod Montenegro. Du kan blot få odds 1,02 hos NordicBet* på dansk sejr, mens Montenegro-sejr giver odds 40,00 hos ComeOn*!

Mads Madsen: "Det kan kun blive en dansk storsejr"

BetXperts håndboldekspert, Mads Madsen, tror også på en dansk storsejr i første kamp, ligesom bookmakerne gør det.

- Jeg forventer, at Danmark får en storsejr i åbningskampen, da Danmark er det bedre hold på samtlige positioner. Danmark har indtil videre kun været ramt af et positivt tilfælde i form af Jannick Green. Montenegro døjer med skader og corona, så det kan kun blive en dansk storsejr, selvom en åbningskamp ved en slutrunde altid kan være svær, fortæller Mads Madsen.

Du kan herunder se en spiltanke til Danmark - Montenegro fra BetXperts håndboldekspert. Hvis du er interesseret i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du se dem alle listet op her

Danmark -11,5: Odds 1,88 hos NordicBet*

Mads Madsen forventer en dansk storsejr, og han ser værdi i Danmark -11,5. Til BetXpert siger han: Danmark er bare det bedre hold. Danmark -11,5 ser jeg fin værdi i. Montenegro har haft en miserabel optakt til turneringen, hvor flere spillere og landstræneren har døjet med corona. Der er stadigvæk flere tvivlsspørgsmål for Montenegro inden kampen, og jeg tror på, at Danmark kommer buldrende fra start efter EM-skuffelsen for to år siden, og det kommer til at gå ud over Montenegro. Jeg gætter på en dansk 13-målssejr, lyder det fra Mads Madsen.

Selvom Mads Madsen tror på en suveræn dansk sejr, så skal bolden lige først ind bag Montenegros Nebojša Simić, som Madsen fremhæver som en af holdets store profiler.

- En af deres helt store profiler finder vi i det montenegrinske mål, hvor Nebojša Simić slår sine folder. Han kan på dagen lukke ned i målet, hvilket han også til dagligt beviser i Bundesligaen, hvor han tørner ud for MT Melsungen, fortæller Madsen. 

Nikolaj Jacobsens mandskab har varmet op til EM med en kamp mod Norge, der blev spillet i Hillerød. Her sejrede Danmark med hele 35-25, og Danmark har vundet deres seneste fire landskampe. Seneste nederlag kom i OL-finalen i sommer mod Frankrig. 

Montenegro har ikke spillet en landskamp siden den 6. november sidste år, hvor de slog Kap Verde med 30-29. 

Seneste møde mellem Danmark og Montenegro finder vi den 13. april 2019, hvor Danmark sejrede med 37-26 i EM-kvalifikationen. Få dage før den sejr havde Montenegro ellers besejret Danmark med 32-31.