Skærtorsdag er knapt så hellig i fodboldmæssig forstand, hvor der både er Europa League og Superliga på programmet (samt en Facebook-konkurrence)...

Europa League: Tyskland versus Spanien

I Europa League er meget lidt afgjort endnu i de fire kvartfinaler. Athletic Bilbao ligner det hold der kan vide sig mest sikre på en semifinaleplads, efter man besejrede Schalke med 4-2 på udebane.

Ekspert Kjartan Nygaard forventer igen en angrebsivrig affære hvor især Schalke er tvunget fremad banen. Det kan åbne op i den anden ende og Kjartan anbefaler et spil på at begge hold scorer.

De tre resterende EL-kampe endte alle 2-1 til sidste kamps hjemmehold og der er dermed lagt op til nogle spændende dyster, når aftenens hjemmehold skal forsøge at vende slagets gang.

Jens Bøye forventer, at det (delvist) lykkes for hjemmestærke Hannover 96 der får besøg af Atletico uden tre vigtige folk, og anbefaler et spil på Hannover +0,5.

De to resterende kampe er også blevet kigget nærmere på og du kan læse om form, trænerudtalelser og trupnyt via Match Centret:

Metalist Kharkiv-Sporting

Valencia-AZ Alkmaar

Superliga-påskebold: Flot værdi i BIF-sejr i Parken

Den danske Superliga holder heller ikke påskeferie, men har fire kampe på programmet i løbet af dagen, kulminerende i "new firm"-kampen mellem FC København og Brøndby IF i aften.

Kampen har Nikolaj Petersen kigget nærmere på kampen og fundet værdi i de formstærke blågule, der giver hele 6 gange pengene igen.

I Match Centret finder du også et oplæg til lokalkampen mellem Silkeborg og AGF.

Facebook-konkurrence: Vind en bog

Del BetXperts Facebook-status og gæt (i en kommentar til statusen) det samlede antal mål i kampene FCK-BIF og Valencia-AZ Alkmaar i aften - så er du med i lodtrækningen om et eksemplar af "Vind på Sport" (skrevet af Ole Larsen/Investor).

Se BetXperts Facebook-status her: https://www.facebook.com/BetXpert