Ekspertpanelet er ramt ind i en stabil stime, og vi kan lukke ned for april med et flot overskud. Tipredaktør Frank Pilantra gennemgår nogle af højdepunkterne i april.

Lad os bare sparke til den fra start og præsentere overskuddet. Ekspertpanelet fik et samlet overskud på 27,91 units i april og leverede i alt 326 spilforslag. Det giver en tilbagebetalingsprocent på 109 procent

Det er (igen) et voldsomt imponerende resultat, og det er især en stor fornøjelse at se, at vores eksperter har speederen i bund, dækker bredt og holder et stabilt højt niveau.

Jeg vil igen understrege, at regnskabet ikke er det vigtigste for mig, men vi skal også holde fokus på fællesskabet, og det er en positiv oplevelse at klikke ind på BetXpert; både som ekspert og bruger. 

Onsidebettings konkurs har stjålet overskrifterne

Det har været en begivenhedsrig måned, hvor Onsidebettings konkurs har taget meget af opmærksomheden. Den 13. april meddelte den danske bookmaker, at de lukker ned og havde indgivet en konkursbegæring. Det sender ikke kun Spillemyndighederne til eksamen, men også BetXpert skal være på tæerne.

Vi bør kunne forvente at Spillemyndighederne træder til med hjælp og vedledning, når spillerne er efterladt uden svar på deres spørgsmål. Man må sige, at svaret fra Spillemyndighederne til vores bruger Fynbotips i forumtråden Onsidebetting konkurs Hjælp! ikke er opmuntrende for spillerne med penge i klemme efter konkursen.

Men ikke kun Spillemyndigheden er til eksamen. BetXpert skal som bettingmedie jagte disse informationer fra både Spillemyndigheden og Onsidebetting for at kunne oplyse spillerne om, hvad der sker med deres penge på spillekontoen og åbne væddemål.

Det bliver spændende at følge udviklingen i denne sag, og jeg håber selvfølgelig på en hurtig løsning, så alle spillere får deres penge.

Over tusind eksperttips i 2022

Vi skal huske at fejre, at vi har rundet en milepæl i april måned, da ekspertpanelet kom over 1.000 spilforslag for i år. Faktisk kom vi helt op på at have leveret over 1.100 spilforslag i 2022.

Det er min ambition, at sportsbettere ikke går forgæves, når de besøger vores side, og derfor skal vi have noget at tilbyde på alle hylder. Men det skal være kvalitetsvarer, og derfor er det noget ganske særligt, at vi både kan stå med et højt antal analyser og høj tilbagebetalingsprocent.

Vores team er voldsomt stærkt og yderst produktiv. Jeg vil stadig meget gerne udvide vores ekspertpanel og har også fortsat presset på for at få indført nye forbedringer til BetXpert.

Det vil være tæt på kriminelt ikke at rose vores skarpe cykelekspert Sredna, der hamrede løs i pedalerne og sikrede et overskud på 16,67 units i april. Det blev blandt andet til et pletskud til odds 19,25 for tippet på den hollandske rytter Thymen Arensman i Tour of the Alps. Vildt flot ramt. I kan følge eksperttips fra Sredna her.

Ekspertpanelets resultater i april

Balance: +27,91 units
Hitrate: 155 ramte af 326 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 109 procent

Samlet resultat for 2022
Balance: +88,47 units
Hitrate: 548 ramte af 1128 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 108 procent

Masser af guldkorn på BetXpert

Vi kan se frem til masser af action i maj, og jeg vil gerne gøre lidt reklame for vores mange gode artikler og optakter. Der er jo årets Eurovision lørdag den 14. maj med Ukraine, Grand Prix-landet Sverige og værterne Italien blandt favoritterne. Du kan varme op til en festlig Eurovision-aften med optakten fra vores ekspert Highroller, hvor du både finder spilforslag, fun facts om Eurovision og meget mere.

Der kommer fart over feltet, når de danske cykelstjerner skal jagte etapesejre i Giro d'Italia, der afvikles fra 6. til 29 maj. Husk, at du kan deltage i den store cykelkonkurrence Giro d'Italia hos Fantasy Sportsspil-udbyderen Zweeler med en præmiepulje på 111.500 kr.

Man skal bestemt også holde øje med vores forum; det er umuligt for mig at nå hele vejen rundt, men jeg vil gerne denne gang fremhæve de flotte tips på MLB fra Soendle, mens der som altid er godt gang i tennisdebatten og så kan vi også hente dart-pletskud fra Andersen881 og eSporttips fra Stormfang.

Og der er nok at se frem til. Blandt de store begivenheder i maj finder vi også den traditionsrige tennis Grand Slam-turnering French Open (fra den 16. maj til 5. juni) med stjerner som Rafael Nadal, Novak Djokovic, Simona Halep og Naomi Osaka.

Endelig er der også lagt op til nogle dramatiske topkampe, når de store fodboldligaer går ind i de afgørende spillerunder; og så skal vi blandt andet også have fundet vinderne af Champions League (finale 28.maj), Europa League (finale 18. maj) og Conference League (finale 25. maj).

Det bliver bestemt ikke kedeligt. Jeg vil meget gerne slutte af med at takke for den flotte indsats og de mange skarpe spilforslag - både i analyser, artikler, optakter og forumtråde.

Jeg håber, at I vil være med på vognen, og I kan finde vores ekspertanalyser her.