Onsidebetting lukker ned. I sidste måned blev Onsidebetting-ejer Martin Storm Rasmussen erklæret konkurs, og nu har den danske bookmaker meldt ud, at de har indgivet en konkursbegæring.

Det var et svært projekt, som Onsidebetting kastede sig ud i, da de valgte at indtage det danske spillemarked i 2020 med en lidt anderledes strategi. Der blev ikke lavet de store reklamekampagner i tv, og der var heller ikke hevet kendte ind som blikfang for den nye danske bookmaker.

Men Onsidebetting må nu drejen nøglen om og lukke ned, efter de har meddelt, at de har indgivet en konkursbegæring. Samtidig oplyser de, at det ikke er muligt for spillerne at få godkendt udbetaling fra deres OnsideBetting-spillekonto.

Det kommer efter en turbulent periode, hvor Onsidebettings ejer, Martin Storm Rasmussen, er blevet erklæret personlig konkurs, efter kreditorer i det skandaleramte energiselskab Fauna Energi har stillet krav på over 200 mio. kr.

På Onsidebettings hjemmeside kan man læse følgende meddelelse, der er markeret med rød skrift:

Onsidebetting lukker

"Grundet uforudsete omstændigheder har vi desværre set os nødsaget til at indgive en egen konkursbegæring."

"Først og fremmest skal det tydeliggøres, at de penge du har stående på din spilkonto er sikret på en modregningsfri konto og naturligvis vil blive udbetalt til dig. Du kan godt sætte dine penge til udbetaling, men vi kan desværre ikke af juridiske årsager godkende udbetalinger, før konkursbegæringen er behandlet i Skifteretten. Vi kan heller ikke besvare e-mails, da kontoret er midlertidigt lukket."

"Vi afventer p.t. instruks i forhold til den praktiske håndtering af udbetalingerne. Vi forventer efter påske at kunne meddele, hvordan du rent praktisk skal forholde dig i forhold til udbetalingerne."

Onsidebetting-ejer hentet af politiet

Børsen kunne i marts afsløre, at Martin Storm Rasmussens holdingselskab, MSAC Holding, blev erklæret konkurs med krav fra kreditorer på over 200 millioner kroner. 

I forbindelse med sagen måtte kuratorerne tage kontakt til politiet, da de ret hurtigt fandt mulige strafferetlige forhold. Det betød, at politiet straks herefter hentede Martin Storm Rasmussen til afhøring. 

"Det er særdeles usædvanligt, at man allerede første dag efter et par timers møde i en konkursbehandling finder anledning til at lave en indberetning til politiet, og at skyldneren bliver afhentet kort tid efter," fortalte kurator Peter Wedel Ranch Krarup til Børsen.

Artiklen vil blive opdateret med yderligere oplysninger, når der er nyt fra Onsidebetting.