I samarbejde med PartyPoker* afholder BetXpert og PokerNet søndag den 28. juni en pokerturnering eksklusivt for brugerne med $1.000 GTD i præmiepuljen.

Søndag den 28. juni klokken 19.00 holder BetXpert og PokerNet i samarbejde med PartyPoker* den første (forhåbentlig af flere) pokerturneringer eksklusivt for brugerne på vores to fora.

Turneringen går under navnet "PokerNet & BetXpert Open", og der er tale om en $22 NLHE med $1.000 GTD i præmiepuljen. Blinds er ti minutter, og der er 60 minutters late registration. Startstack er på 50.000 med 250/500 i blinds og en re-entry tilladt. 

Derudover har vi smidt en omgang ekstra value i puljen med en række supergavekort på højkant til både de dygtige og hurtige.

Kodeordet til turneringen er Valuebet.

Sådan tilmelder du dig turneringen

Turneringen er åben for alle brugere bosiddende i Danmark fra BetXpert og PokerNet. For at kunne være med skal du have en konto hos Partypoker*

Derudover skal du downloade og åbne Partypokers klient, hvorefter du kan søge efter PokerNet & BetXpert Open, der findes under "Tournaments/Turneringer". 

Du kan i øvrigt forberede dig til turneringen med denne artikel om turneringspoker fra BetXperts gamle pokersektion.

Partypoker* har i skrivende stund nogle login problemer for spillere, der benytter Windows-computere. Disse arbejdes der på højtryk på at løse fra Partypokers side.

Ekstra value til vinderne og de hurtige

Vi lægger et Supergavekort på 500 kroner i puljen til vinderen af turneringen. Derudover er der to supergavekort på henholdsvis 250 og 150 kroner stykket til nummer to og tre. 

Vi trækker derudover lod om et supergavekort på 250 kroner blandt alle spillere, der melder sig til inden fredag klokken 12.00 og skriver "Deltager" samt deres PartyPoker-brugernavn i tråden her. Vil man ikke lægge sit brugernavn offentligt, kan det også sendes til [email protected] 

Disse konkurrencer afholdes kun, hvis turneringen afholdes. 

Få 250 kr. i velkomstbonus hos Partypoker*

Partypoker* giver alle nye spillere 250 kroner i velkomstbonus. Bonussen udbetales i form af seks dage med billetter til turneringer og for at få den skal du indbetale præcis 250 kroner. 

 1. Gå til Partypoker.dk
 2. Opret konto
 3. Indbetal 250 kroner
 4. Du får seks dage med gratis billetter til en samlet værdi á 250 kr.
 5. Billetterne er tilgængelige i 60 dage

Billetterne udbetales efter følgende skema: 

 • Dag 1: 1 x $5 SPINS billet + 5 x $1 SPINS billetter
 • Dag 2: 2 x $0,25 SPINS billetter + 1 x $5 SPINS billetter
 • Dag 3: 5 x $1 SPINS billetter
 • Dag 4: 2 x $0,25 SPINS billetter + 3 x $1 SPINS billetter
 • Dag 5: 2 x $3 SPINS billetter
 • Dag 6: 5 x $1 SPINS billetter + 1 x $5 SPINS billetter

30 % i tilbagebetaling hver uge

Udover Partypokers velkomstbonus får du også op til 30 % tilbagebetalt hver eneste uge. For hver $1 du raker, får du et point, og jo flere point du samler, jo højere tilbagebetaling får du, når ugen er slut. 

Hver mandag overføres din tilbagebetaling til din konto som kontanter. For at få den skal du huske at tilmelde dig tilbuddet under "Belønninger" i klienten. 

Du skal rake for mindst $15 før, du begynder at få tilbagebetaling. Du skal blot tilmelde dig en gang.