Formel 1-debutant Kevin Magnussen satte en flot tid i lørdagens kvalifikation, og det har fået Danske Spils kunder til at tro endnu mere på danskeren i søndagens sæsonstart i Melbourne.

Kevin Magnussen satte en tyk streg under sit store talent, da han tidligt lørdag morgen satte fjerdebedste tid under kvalifikationen til det australske Formel 1 Grand Prix.

Dermed starter McLarens danske stjernefrø i anden startrække, når Formel 1-sæsonen søndag morgen dansk tid endegyldigt skydes i gang i Melbourne.

Udvalgte vinderodds fra Danske Spil* (oddset/motorsport/formel 1)

Bedste odds
Lewis Hamilton 1,75
Nico Rosberg 4,50
Fernando Alonso 12,00
Kevin Magnussen 18,00
Felipe Massa 25,00
Sebastian Vettel 35,00
Jenson Button 35,00

Rød-hvide forventninger
Kun Mercedes-duoen Lewis Hamilton og Nico Rosberg samt Red Bulls Daniel Ricciardo satte bedre kval-tider end danskeren. Men kan Kevin Magnussen gøre det endnu bedre og køre sig på podiet - eller måske endog tage sejren?
Ja, er det klare svar, hvis man spørger Oddset-spillerne hos Danske Spil*.

- Vi har tidligere snakket om en begyndende Magnussen-feber blandt danske Formel 1-fans, og det er bestemt ikke aftaget, efter Kevin Magnussens flotte resultat i kvalifikationen. Når vi ser isoleret set på de spil, der er blevet sat på vinderen af det australske Grand Prix, efter kvalifikationen var kørt, så tror ni ud af ti Oddset-spillere nu, at Kevin Magnussen kører først over stregen i Melbourne søndag morgen, siger Lasse Erdmann, oddssætter hos Danske Spil*.

Samlet set er det cirka 50 procent af alle spil på vinderen af det australske Grand Prix, der er sat på Kevin Magnussen.

Efter kvalifikationen giver Danske Spil* odds 18 på en rød-hvid debutsejr downunder.

- Det var imponerende, hvad vi så fra Kevin Magnussen under kvalifikationen, og det må helt klart have givet ham selvtillid at se, at han godt kunne være med. Men vi fik også set, at særligt Lewis Hamilton bliver svær at bide skeer med, så det vil trods alt være en overraskelske, hvis Magnussen går hen og vinder. Men en podieplads er bestemt inden for rækkevidde, vurderer Lasse Erdmann.

En dansk top 3-placering i Australien giver odds 4 hos Danske Spil*.

Det australske Grand Prix bliver afgjort søndag morgen dansk tid.