Den dygtige NHL-tipper Kasper Berg gør comeback i BetXperts ekspertpanel efter fem års fravær. Se hans første tip (natten til torsdag):

http://www.betxpert.com/ekspert/tips/winnipeg-jets-toronto-maple-leafs-1

I løbet af halvandet år, 2009-2010, skrev Kasper 237 eksperttips her på siden – med en tilbagebetaling på flotte 115%. Han drog så ud i den vide internet-verden for at levere tips til en række betalingssider, men nu er han tilbage. 

At være betalingsekspert er en proces hvor man lærer hvad man vil med betting. Jeg lærte i hvert fald at jeg elsker NHL og fornøjer mig med betting-delen. Når man så går hen og bliver betalingsekspert, så mangler man debatten og fornøjelsen som det giver en at snakke om ens store passion.

Jeg glæder mig til et gensyn med BetXpert og den danske betting-scene. Jeg vil gerne bidrage med mine kontante og til tider bombastiske spilforslag, og jeg glæder mig i den grad til at få sparket yderligere gang i NHL-debatten.

Gamle cirkusheste lugter savsmuld

Kasper Bergs ekspertside findes her: http://www.betxpert.com/ekspert/kasper-berg

I vores NHL-team slutter Kasper sig til Peter Seeberg – en anden gammel ekspert der for nyligt har gjort comeback her på siden.

Det der sker på isen...

Ud over en stor indsigt i NHL har Kasper skarpe holdninger, og selv om han gerne tager en debat og også gerne lytter når der er brugbar kritik, så står han fast på sin betting-tilgang:

Bettingen begyndte jeg med i 2007-2008. Jeg fandt hurtigt ud af at mit syn på NHL-betting var anderledes end normen. Jeg foretrækker at forholde mig til det jeg ser på isen. Det er så en udfordring at bibeholde den tilgang til betting med "advanced stats"-modeller og andre faktorer som nogle anser som mere valide argumenter.