Sponsoreret indhold fra NordicBet

Hos bookmakeren NordicBet kunne man spille på, om dronningen ville nævne ord som "stegt flæsk" og "Prinsgemalen" i sin nytårstale. Væddemålet tiltrak sig så mange indskud, at det genererede størst omsætning af alle spil i december måned.

Danskerne har for alvor fået smag for at spille på dronningens nytårstale. Det mærkede man hos NordicBet, hvor omsætningen på talen overgik alle andre begivenheder i december måned. En imponerende rekord, eftersom december både bød på Champions League, Superliga og håndbold-EM for kvinder.

Hos NordicBet kunne man spille på et udbud af hele 295 forskellige ord. Det inkluderede vendinger som "søens folk" til odds 10, "stegt flæsk" til odds 4,00, "flygtninge" til odds 1,75 og "prinsgemalen" til odds 1,10. Både "flygtninge" og "prinsgemalen" blev nævnt, mens en hel del festklædte danskere formentlig har hængt med klarinetten over, at dronningen udelod den tidligere så sikre henvisning til "søens folk".

"Vi har kunnet konstatere en enorm interesse for at spille på dronningens nytårstale. Efter nogle år, hvor danskerne måske lige har skullet vænne sig til idéen om, at man kan spille på en begivenhed som denne, så har nytårstalen udviklet sig til et af årets mest populære spilleobjekter", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og fortsætter:

"Især "søens folk", der stod i odds 10, tiltrak sig mange indskud. Faktisk var det den mest spillede vending overhovedet. I løbet af eftermiddagen tog vi da også konsekvensen og sænkede oddset til 5,00."


Omsætningen på dronningens nytårstale er den højeste nogensinde for NordicBet, når det gælder nytårstalen. Det højeste odds, der gik hjem, var odds 7,00 for ordet "verdenskrig".

De mest spillede ord på dronningens nytårstale hos NordicBet:

1. Søens folk odds 5,00 IKKE nævnt

2. Danmark odds 1,01 NÆVNT

3. Kongehuset odds 5,00 IKKE nævnt

4. Generationer odds 1,35 NÆVNT

5. Familie odds 1,05 NÆVNT

6. Prinsgemalen odds 1,10 NÆVNT

7. Amalienborg odds 10 IKKE nævnt

8. Kongeskibet odds 4,00 IKKE nævnt

9. Stegt flæsk odds 4,00 IKKE nævnt

10. Flygtninge odds 1,75 NÆVNT