Så skal Danmarks bedste online pokerspiller kåres!

Poker har for alvor etableret sig som et rasende populært spil, både online og i ”real life” – og nu starter Expekt*.com jagten på Danmarks bedste online pokerspiller!

Finalen finder sted den 12. september, og såkaldte ”satelliter” (kvalifikationsturneringer) kører hver torsdag kl. 20 hele sommeren, frem til finalen i september. En gang om måneden, første gang torsdag den 7. juli, finder månedsfinalerne sted, hvorfra vinderne går direkte til finalen i september.

Det koster blot $10+$1 at deltage i de indledende satelliter, og for de pokerspillere, som ikke har tid eller ønsker besvær med at kæmpe sig gennem de indledende runder, er det muligt at betale for at “hoppe ind” i DM i månedsfinalerne eller eventuelt i selve finalen.

Poker på Internettet har nu for alvor fået sit gennembrud, og en høj tilgængelighed, drømmen om lettjente penge kombineret med et spil, der er let at gå til, er uomtvisteligt blandt grundene til pokerspillets hastige udbredelse.

Expekt*.com, Skandinaviens førende spilleudbyder på sport, casino og poker, har taget konsekvensen af den store succés ved DM i Online Poker i 2004, hvor Kenneth Gregersen blev vinder af turneringen. Det er derfor naturligt for Expekt*.com at arrangere DM igen i år, og med en garanteret præmiepulje på $200.000 (heraf mindst 300.000 kr. til den endelige vinder!) er præmiepuljen pænt større end i 2004. Samme Kenneth Gregersen blev desuden nummer to i de Nordiske Mesterskaber sidste år, og sammen med de øvrige nordiske mestre skal han også deltage ved Verdens-mesterskabet i poker (WSOP) i Las Vegas i starten af juli – i øvrigt en del af den præmie han vandt via Expekt*.com.

Den endelige vinder af DM i Online Poker 2005 vinder ikke blot en masse penge, men skal også deltage ved de Nordiske Mesterskaber senere i år, ligeledes arrangeret af Expekt*.com.

”Poker er virkelig gået fra at være undergrund og forbeholdt de særlige fans til at blive hvermandseje og mainstream”, udtaler Claus Rademacher, talsmand for Expekt*.com i Danmark. ”Der er med poker tale om et spil, som er let at lære men svært at mestre, og spillet byder derfor hele tiden på nye udfordringer, både for nybegynderen og den erfarne pokerhaj’”, fortsætter Claus Rademacher. ”En anden vigtig årsag til pokerspillets succes er vel også, at det nu er blevet muligt for alle og enhver at vinde ret betragtelige summer ved at spille kort hjemme fra dagligstuen – hvis man altså er dygtig og heldig nok”, slutter Claus Rademacher.

Expekt*.com er til daglig vært for et af Internettets absolut travleste pokerrum med op til 15.000 spillere som spiller samtidig, og den samlede præmiepulje ved pokerturneringerne på Expekt*.com overstiger hver uge svimlende $1,000,000.