Sparta Prag, CFR Cluj og PSV Eindhoven blev modstanderne, som FC København skal ud i seks drabelige kampe med i Europa League. Spillefirmaet Betsafe er ude med odds på, hvordan det går københavnerne.

Ansvarlig for Betsafe Danmark, Benjamin Leander, udtaler:

"FC København får i den grad kam til deres hår. De er startet skuffende ud i SAS Ligaen, og i fiaskoen på Cypern fik de vist, at de er langt fra det niveau, de havde da de spillede Champions League tilbage i 2007. Nu er de kommet i pulje med tre hold, der har bred europæisk erfaring. PSV Eindhoven har jo været med i Champions League de sidste mange sæsoner, ligesom Cluj fra Rumænien gjorde det overraskende flot sidste sæson og slog Roma på udebane i Champions League. Sparta Prag kender vi fra deres møde med OB i fjor, men alt i alt ser det uhyggeligt åbent ud, hvilket også fremgår af vurderingen fra vores oddssættere", siger Leander, og henviser til Betsafe.com’s odds på, hvorvidt FC København går videre fra gruppespillet. Her er odds 1,85 på Ja og 1,85 på Nej.

Er man blevet ekstra pessimistisk ovenpå københavnernes fiasko på Cypern kan der scores 100 gange pengene på, at FCK taber samtlige seks kampe i gruppen. Har man fortsat tiltro til Ståle Solbakkens tropper kan der hentes 5000 kroner for en flad hundredekroneseddel, såfremt FC København vinder alle sine kampe i gruppespillet.

Tror man på, at de danske mestre går hele vejen og tager Europa League-trofæet med hjem fra Hamburg er der astronomiske odds 125,00

Alle odds fra Betsafe på FCKs færd i Europa League:

Går videre fra gruppespillet: JA 1,85 NEJ 1,85

Taber alle seks kampe i gruppespillet: JA 100,00

Vinder alle seks kampe i gruppespillet: JA 50,00

FC København vinder Europa League: 125,00

Vinder alle tre hjemmekampe: 6,00

Taber alle tre hjemmekampe: 50,00

Taber alle tre udekampe: 15,00

Vinder alle tre udekampe: 25,00