Søndag byder på en række fodboldlækkerier i flere lande. Vi har taget et kig på de interessante kampe…

Selvom søndag byder på rigtigt efterårsvejr, er det ikke den primære grund til at man skal blive indendøre hele dagen. I hvert fald ikke hvis man er fodboldfan. På tværs af Europa er der nemlig en række spændende kampe i løbet af dagen, der byder på diverse rival-, lokal- og topopgør.

Alle vejer fører til Stadio Olimpico

Vi starter i den italienske hovedstad klokken 15.00, hvor Derby della Capitale udspiller sig. Roma er "værter" mod Lazio, og det er også hjemmeholdet der har ære af favoritrollen. Den bør man kunne leve op til ifølge vor italienske ekspert, Mark Mameli, der anbefaler et spil på i Giallorossi.

Hvilken farve er Manchester?

Herefter vender vi blikket mod det nordlige England, hvor der er Manchester-derby på Etihad Stadium klokken 17.00. På trods af et par målrige opgør sidste sæson, vurderer Jesper Møgelby at værdien er på under 2,5 mål når Pellegrini forsøger at stille et defensivt hold og når Moyes' United har set gumpetungt ud i Premier League hidtil.

En dansk klassiker

Samtidig er der i Superligaen en klassiker, der trods en langvarig manglende kamp om medaljer og titler, alligevel kan trække tilskuere til og få intensitetsniveauet til at stige. Det er selvfølgelig opgøret mellem AGF og Brøndby - to Superliga-mandskaber det kan være svært at blive klog på.

Vi gør alligevel forsøget. Læs Tommy Shearers Over 2,5 mål-tip.

La Colère des Titans

Vi slutter i Frankrig, hvor der sidst på aftenen åbnes op for en rigtig lækkerbidsken. Hovedstadsholdet PSG mod fyrstedømmet Monaco - de nyrige mod de ny-nyrige. På banen vil der løbe angribere rundt med en indkøbspris højere end bruttonationalproduktet på Falklandsøerne, og forventningerne til denne første indbyrdes styrkeprøve er skyhøje.

Jens Bøye ser PSG som favorit, men forventer en ret tæt kamp og ser værdi i et spil på point til Falcao og de andre monegaskere.

... og så det løse

Og så er der jo alt det andet. Fra kamp i Svebølle og Haderslev til to Bundesligakampe og Formel 1. Få et overblik over det hele i vores Match Center.