For tredje uge i træk skal der skrives en succeshistorie om vores ekspert udi det svenske, Lasse Jessen. For endnu en gang har han nærmest overgået sig selv og scoret kassen!

Til aftenens kampe i den svenske Allsvenskan havde Lasse foreslået spil på 3 af kampene - hjemmesejre til Halmstad, Malmö og Djurgården, og desuden lavet 3 doubler med kombinationen af disse tre kampe. Alle 3 kampe, og dermed alle 6 spil gik rent hjem, selvom Malmö skabte lidt mere spænding om deres kamp end godt var.

Samlet set blev dagens indsatser i det svenske knap fordoblet, og med en tilbagebetaling på 194% på dagens kampe alene, styrkede Lasse sin aktuelle - og ganske velfortjente - placering helt i toppen af vores ekspert Top 10, hvor han med 175% over hele sæsonen bliver svær at nå! Med mindre Lasses anden profil (for Superettan) begynder at hale ind - aktuelt ligger denne på flotte 138% over hele sæsonen.

Noget tyder altså på at hvis der i de kommende uger er nogle der ønsker at vide hvordan det går i de bedste svenske fodboldrækker, så tag Lasse med på råd! Hans analyser til Allsvenskan kan findes på http://www.betxpert.com/ekspert/sve mens analyserne til Superettan ligger på http://www.betxpert.com/ekspert/sve1