Der er været stor succes hos ekspertpanelet i maj måned med flot overskud. Det skulle gerne forsætte denne søndag, hvor vi frister med nye oddsforslag.

Sommeren er over os og vores ekspertpanelet fejrer det med at hive gevinsterne i land. Faktisk lyder tilbagebetalingsprocenten for maj måned på flotte 110% og der er et samlet overskud på 16 units for ekspertpanelet.

Både Christian Henriksen og Mike Larsen har vist køligt overblik ved Ishockey-VM med flot overskud. Det bliver meget spændende at følge finalekampen mellem Schweiz og Sverige denne søndag.

Her hvor de store ligaer synger på sidste vers har fodboldeksperterne også skabt overskud i maj, og vi kommer igen godt omkring denne søndag med tips fra både tyrkisk, italiensk, spansk og brasiliansk fodbold.

Og så er der tennistip fra Lars Baes og Asger Hess-Olesen, der leverer fornemme analyser fra ATP Masters i Rom. Læs den fantastiske optakt her og hold øje med tips. Asger er vores topscorer for maj og har denne søndag set nærmere på den tidlige kamp i Düsseldorf mellem Lukas Rosol - Daniel Brands, hvor der er fidus til tyskeren Brands.

De gode maj resultater betyder, at ekspertpanelet nu samlet for hele året er kommet over 50 units i overskud og det skulle meget gerne forsætte her i pinsen, hvor vi jo også skal have afviklet den sidste spillerunde i Superligaen.

Derudover ser vi meget frem mod Champions League-finalen mellem Dortmund og Bayern München, boksebraget mellem Mikkel Kessler og Carl Froch og så starter French Open også i denne kommende uge. Der er meget at se frem til i en forrygende maj måned.