Tirsdag byder igen på landsholdsfodbold når anden omgang af playoff-kampene til EM afgøres og de sidste fire hold til slutrunden findes.

Selvom en god del af spændingen er gået fløjten, vil der i aften stadig være et par nationer der vil holde vejret og håbe nationalmandskabet kan tage det endelige skridt mod EM 2012. 

Vi har taget et kig på alle fire opgør:

I Portugal er der mest på spil. Det første opgør endte 0-0 og Bosnien-Herzegovina ligner ikke et hold der bare uden videre giver op. Gæsterne er tilmed styrket i defensiven til denne kamp og det kan vise sig svært for portugiserne at få dirket gæsternes forsvar op. Jens Bøye anbefaler et spil på asian +1 (der giver pengene tilbage ved portugisisk sejr på præcist 1 mål).

I Kroatien er der ikke meget spænding tilbage eftersom Tyrkiet blev besejret med 3-0. Alligevel er der noget på spil for det hjemmestærke kroatiske mandskab; en sejr giver nok koefficientpoint til at man kan rykke en tak op i seedningslagene og Tyrkiet må desuden undvære et par profiler. Vi anbefaler hjemmesejren til odds 1,77.

I Montenegro skal det gæstende tjekkiske mandskab forsøge at køre en 2-0 føring fra den omvendte kamp hjem. Få et overblik over trupsituationen mv. her: http://betxpert.com/ekspert/tips/montenegro-tjekkiet

Irland vandt 4-0 i Estland og kan nu sandsynligvis lade sig hylde af de irske tilhængere. Holdet har ikke det store incitament for at give sig fuldt ud, men mon ikke man vil give hjemmepublikummet lidt for pengene alligevel? Læs info-analysen her: http://betxpert.com/ekspert/tips/irland-estland

Venskabskampe - og en enkelt VM-kval

Som bekendt skal Danmark også i ilden i dag hvor Finland venter. Morten Olsen forventes at rykke lidt rundt på brikkerne til dette opgør og 1,40 for hjemmesejren ser ud til at være lige lavt nok. Du kan læse Daniel Hedelunds analyse her: http://betxpert.com/ekspert/tips/danmark-finland

Frank Pilantra har til gengæld fundet værdi i italiensk sejr over storspillende Uruguay - der dog er rejst til Rom uden både Suarez og Forlan.

Selvsamme Pilantra har også et spil ude på under 1 mål i første halvleg mellem Columbia og Argentina (indsats retur ved præcist 1 mål); Messis tvillingebror er uskarp på landsholdet og Columbia er uden holdets absolutte profil, Radamel Falcao.