Hvis du ikke allerede følger med i BetXperts darttråde i forummet, kan du godt begynde på det. Trådene er nemlig en sand guldgrube af vidensdeling og profitable spiltips.

Anført af BetXperts egen uofficielle dartekspert, Johnny Kirk, er der til alle større dartturneringer stor aktivitet i trådene, hvor der bliver delt rundhåndet ud af tanker og spilanbefalinger til de enkelte kampe.      

Det blev igen illustreret ved Major-turneringen Grand Slam of Darts i den forgangne uge.

Under den ugelange turnering blev der i alt delt 29 spil i tråden mellem Johnny Kirk og brugerne. Det resulterede i 20 vundne væddemål og en imponerende tilbagebetalingsprocent på 137 % for turneringen.

Stærkt overskud for året

Sidste uges turnering var således særdeles indbringende for vores darteksperter i forummet, og den lægger sig dermed i forlængelse af hele året, som har været ekstremt lukrativt for Johnny Kirk og brugerne.

For Johnny Kirk, der går under brugernavnet jokir i forum, fører ikke kun udførligt regnskab med sine egne spil i darttrådene. Han sørger også for at føre regnskab med brugernes tips.

Den foreløbige status for 2016 siger, at der i alt er blevet postet 130 spil i darttrådene for hele året. Her er de 70 vundet, mens 60 er tabt. Den samlede tilbagebetalingsprocent for 2016 er meget flotte 112,3 %

I nedenstående skema kan du se statistik for den enkelte bruger:

Brugernavn Spil Vundne/tabte TBP
jokir 79 42/37 117,53 %
Bobber88 18 10/8 101,11 %
jabsforthewin 13 6/7 103,08 %
HP 7 7/0 170,71 %
hanill 6 1/5 28,83 %
Ommablomma 4 2/2 87 %
Lapirtis 3 2/1 150 %

I statistikken ses det, at hele fem ud af syv eksperter har overskud på deres anbefalinger, mens brugeren HP efter syv spil stadig har til gode at tabe et spil. Det kan man da kalde noget af et udlæg!

Den klart mest aktive er dog BetXperts egen Johnny Kirk (jokir). Efter 79 spil ligger den tidligere aktive dartspiller - han deltog blandt andet i British Open i 1979 - med en tilbagebetalingsprocent på 117,53 %.

  

Ny turnering i weekenden

Indtil videre har det altså vist sig at være en ganske god forretning at følge jokir & co. I fællesskab står man stærk i betting - særligt hvis man finder en nichesportsgren, hvor man har muligheden for at udfordre bookmakerne på detaljerne. Og så skal det også med, at selvom dart er en niche, så er der altså fornemme limits rundtomkring. Særligt hos bet365*.

Allerede i den kommende weekend bliver der spillet en ny dartturnering. Denne gang er det Cash Converters Players Championship i engelske Minehead.

En ny optakt og darttråd er på vej, så sørg for at holde øje med BetXpert senere på ugen, hvis du vil have gode spiltips til turneringen.