Næsten to trediedele af Expekt*'s kunder i Sverige satsede på svensk sejr i tirsdagens skæbnekamp mellem Danmark og Sverige. Blandt danskerne var det derimod kun hver tiende som troede på Sverige, mens mere end tre fjerdedele spillede på dansk sejr.

Hvad så med uafgjort? Eftersom Sverige kunne sikre sig kvartfinaleplads ved uafgjort havde en fjeredel satset på kryds, mens kun 14 procent af danskerne spillede kryds.

Totalt i de mere end 150 lande hvor Expekt* har sine kunder var fordelingen mellem spil på Danmark, Sverige og uafgjort jævnt fordelt.

- Igen ser vi, at mange vælger at spille med hjertet, siger Claus Rademacher, talsmand i Danmark for Expekt*.

Expekt* havde sat oddset for 2-2 til fire gange indsatsen, hvilket var det laveste af alle resultatodds. Men kun 6 procent af de danske spillere og 5 procent af de svenske troede på det resultat, trods – eller måske netop, på grund af – alle forhåndsspekulationerne. Totalt satsede 11 procent på resultatet 2-2.

- Mange danskere og svenskere tænkte nok, at 2-2 var et resultat som begge hold ville forsøge af undgå, for at slippe for alle rygterne, siger Claus Rademacher. Derudover ville mange nok gerne have et højere odds på deres indsats, siger Claus Rademacher.

Sådan spillede danskerne:
Danmark 77 %
Uafgjort 14 %
Sverige 9 %

Sådan spillede svenskerne:
Danmark 15 %
Uafgjort 24 %
Sverige 61 %

Sådan blev der spillet totalt:
Danmark 31 %
Uafgjort 33 %
Sverige 36 %