Lucy Love blev spået til at ryge ud af Vild med Dans i sidste uge og røg da også i omdans, men det endte med at blive Bagedyst-Rosa, der måtte forlade programmet i Show 4. I aften er det dog slut for den dansk-zambianske sangerinde, vurderer bookmakerne.

En ting lader til at være sikkert i årets udgave af Vild med Dans, og det er, at intet er sikkert. Efter fire show og tre elimineringer har bookmakerne endnu ikke været tæt på at gætte, hvem der røg ud.

Således gav Emil Thorup odds 10 for exit inden sæsonens andet show, Adam Duvå Hall gav odds 36 inden show 3, mens Rosa Kildahl gav odds 9,50 inden sidste fredags show, hvor hun røg ud efter omdans mod Lucy Love.

I sidste uge var Lucy Love til odds 2,25 kæmpe favorit til at danse af, og selvom bookmakerne igen skød ved siden af, tøver de ikke med igen at pege på Lucy Love som mest sandsynlig exit-kandidat inden aftenens show.

Vild med Dans odds: Hvem ryger ud i aften?

Hvis det ikke bliver Lucy Love, der ryger ud, er der tæt løb blandt de næste på bookmakernes liste: Emmelie de Forest, Lars Christiansen og Rolf Sørensen.

Hvem ryger ud af Vild med Dans fredag den 5. oktober?

Bedste odds Bookmaker
Lucy Love og Michael Olesen 1,70 Danske Spil
Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann 6,00 Unibet
Lars Christiansen og Sofie Kruuse 7,00 Bet365
Rolf Sørensen og Karina Frimodt 9,00 Bet365

Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard

15,00 Danske Spil
Esben Dalgaard og Mille Funk 28,00 Danske Spil
Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen 50,00 Unibet
Simon Stenspil og Asta Bjórk Ivarsdottir 60,00 Unibet
Molly Egelind og Mads Vad 60,00 Unibet

Har undervurderet Lucy Loves popularitet

Noget tyder på, at bookmakerne de i sidste uge undervurderede Lucy Loves popularitet blandt seerne, og det er da også den forklaring, oddschef hos Bet25, Morten Olsen, giver.

"De seneste to fredage har vi haft Lucy og Michael som favoritter til at blive sendt hjem – og det uden succes. Én ting er, at de holder sig inde i konkurrencen, men at de indtil videre har overlevet omdansen to gange kommer som en kæmpe overraskelse," siger han og tilføjer:

"Når man først har stået i omdans én gang, plejer det statistisk at betyde, at man som regel ryger ud gangen efter. Det har dog ikke været tilfældet med Lucy og Michael, og det tyder således på, at de har flere seere i ryggen, end jeg havde troet."

Nu slutter festen

I skrivende stund kan man få odds 1,70 hos Danske Spil* på, at Lucy Love ikke får lov at stille til start næste fredag.

”Lucy Love er vores klare favorit til at ryge ud af Vild med Dans sammen med Emmelie de Forrest. De har begge været i omdans, men Lucy Love har været der to gange, og derfor vurderer vi også, at tiltroen til hende blandt seerne er lavere, og at hun derfor ryger ud, hvilket odds 1,70 også indikerer,” siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil*.

Morten Olsen fra Bet25 mener, at Lucy Love har vist sig som en udmærket danser, men han tror også, at i aften bliver endestationen for hende.

"Lucy Love og Michael Olesen leverede en flot quickstep i sidste uge, hvor de faktisk var det par, der fik femteflest stemmer af dommerne. Dermed fik Lucy Love endnu engang bevist, at hun bestemt ikke er uden evner på et dansegulv. Alligevel tror jeg dog, at vi kommer til at se dem i fredagens omdans, og her kunne de meget vel komme til at stå ansigt til ansigt med Lars Christiansen og Sofie Kruuse. I den duel er jeg ikke sikker på, at Lucy Love længere har de fleste seere i ryggen," siger han.

Bet25 tilbyder odds 1,76 på, at Lucy Love ryger ud i aftenens show.