Efter at Tipico har trukket sig, har DBU nu fundet sin nye bettingpartner. Frem til 2020 bliver Danske Spil* ny følgesvend for fodboldlandsholdet. Partnerskabet gælder både for herrernes A- og U21-landshold.

Da bookmakeren Tipico pludselig stoppede al markedsføring i Danmark, så var det også et farvel til det danske landshold, som de var bettingpartner for.

Nu er afløseren fundet, og det er såmænd det største spilleselskab af alle i Danmark: Danske Spil*

Den statslige bookmaker er fra 1. januar 2017 og til og med EM-slutrunden i fodbold 2020 - hvor Danmark er vært for fire kampe - ny bettingpartner for det danske fodboldlandshold samt U21-landsholdet. Dermed kommer de på lige fod med de øvrige officielle partnere, Hummel, Sportmaster og Carlsberg.

"Med Danske Spil* får vi en partner, der om nogen har et fælles mål om at komme tættere på vores fans med loyalitetstiltag og endnu bedre stemning," siger Katja Moesgaard, kommerciel direktør i DBU, i en pressemeddelelse.

DBU betegnes af Danske Spil* som et logisk valg.

"Vi ser DBU som et rigtigt godt match for os, og vi har længe haft et ønske om at komme tættere på det danske fodboldlandshold. Vores mission er at være ´danskernes foretrukne spilleselskab´, og den mission passer perfekt sammen med et partnerskab med DBU", siger Niels Erik Folmann, adm. direktør i Danske Licens Spil, i pressemeddelelsen.

Tipico betalte 900.000 euro

Det forlyder ikke, hvor meget DBU har betalt for at blive bettingpartner for landsholdet. Til sammenligning kan det dog nævnes, at Tipico i sin tid betalte 900.000 euro for et 2-årigt samarbejde med DBU.

Aftalen giver Danske Spil* muligheden for at promovere Oddset i sammenhæng med landsholdet. Det giver større muligheder for branding, forklarer marketingschef Søren Nielsen.


"I Danske Spil* har vi altid haft fokus på at skabe en underholdende ramme omkring vores produkter. Med indgåelse af partnerskab med DBU og det danske fodboldlandshold kan vi nu tage helt nye skridt i retning af at skabe underholdende indhold – både for fans af de danske landshold og for Oddset spillerne. På det parameter ser vi DBU som en helt oplagt partner for os, fordi der er så stor synergi mellem spil og fodbold.