Danske Spil* har stadig godt tag i de danske bettere. Firmaet har i dag leveret et halvårsregnskab, der viser et overskud på 836,6 millioner efter skat...

Trods konkurrence i det liberaliserede spilmarked og lavere tilbagebetalingsprocent samt oftest også langt færre spilvarianter, så har Danske Spil* formået at øge deres overskud til svimlende 836,6 millioner i første halvår af 2013, hvilket er en stigning på 43,8 millioner kroner (5,2 procent) i forhold til sidste år.

"Det et godt resultat, og det er rart at se, vi formår at skabe fremgang med et nyt produkt som Eurojackpot og et etableret spil som Oddset, selv om vores klassiske Lottospil og Quick-skrabespillene er udfordret af vigende salg netop nu"

- H.C. Madsen

I en pressemeddelelse har Danske Spil* fremhævet, at fremgangen bl.a skyldes Eurojackpot og Oddset, hvor f.eks omsætningen på Oddset Live er steget med 54,3 %, mens omsætningen via mobil er næsten tredoblet.

Den gennemsnitlige ugeomsætning for Eurojackpot er næsten fordoblet i forhold til sidste år.

Danske Spils administrerende direktør H.C. Madsen meddeler iøvrigt, at man stadig regner med et samlet overskud på mellem 1,6 og 1,8 milliarder for 2013, hvor man har en forventning om en bruttospilleindtægt på ialt 4,5-4,7 milliarder kroner fra de spilleglade danskere.

Læs mere om Danske Spils halvårsregnskab