Flere og flere spiller på odds, casino og poker på internettet og nu har den førende skandinaviske bookmaker Expekt*.com rundet kunde nr. 500.000. Kunden, en 26-årig dansk studerende, vandt en billet for to til Costa Rica samt 10.000 kroner i lommepenge.

Expekt*.com vokser med omkring 1000 nye kunder om dagen, og i ugen op til tilmeldingen fra kunde nr. 500.000 tilbød Expekt*.com sine nuværende kunder en præmie, såfremt de henviste kunde nr. 500.000. Benjamin fra Frederiksberg henviste sin gode ven Morten Hodal Christensen, og lykken ville, at Morten blev kunde nr. 500.000 og vinder af en ”valgfri” gevinst – selv fik Benjamin 1000 euro for at henvise Morten.

26-årige Morten troede ganske enkelt ikke på, at han havde vundet, da jeg ringede og lykønskede ham, siger Claus Rademacher, talsmand for Expekt*.com Danmark. Morten var fuldstændig flad af grin og råbte ”det er for sindssygt, det kan ikke passe”, fortsætter Claus Rademacher.

Morten havde mange kreative ønsker til sin ”valgfri” gevinst, men hans største ønske var at invitere sin gode ven Benjamin på surf-ferie i Costa Rica – så Expekt*.com købte en rejse for to til Costa Rica og gav de to glade vindere 10.000 kroner med i lommepenge, og dagen efter sidste eksamen sad Benjamin og Morten i flyet på vej til en måned under varmere himmelstrøg. Expekt*.com har ofte konkurrencer med flotte præmier, men jeg har aldrig set så glade og taknemmelige vindere som Benjamin og Morten, og det er dejligt at være med til at kunne glæde andre, smiler Claus Rademacher, talsmand for Expekt*.com i Danmark.