Bookmakeren Betsafe.com har tro på, at Danmark selv kan afgøre sagerne ved OL-kvalifikationen i Norge.

De rød/hvide tabte sensationelt 1-2 til Frankrig efter forlængning i en kamp, som danskerne ellers havde fuld kontrol over. Nu er man tvunget til at slå Kasakhstan hvis drømmen om en billet til Vinter-OL i Vancouver næste år skal realiseres.

Country Manager i Betsafe Danmark, Benjamin Leander, er på plads i Norge, og han tror på dansk succes:

”Danmark havde fortjent at vinde 6-1 i kampen mod Frankrig, hvis man ser bort fra den dårlige sidste periode. Nu møder vi et kasakhisk hold, som man tidligere har slået i en VM-kamp, og det gør vi også igen!”, postulerer Leander, som har sat oddset for dansk sejr over østeuropæerne til 1,85 gange indsatsen.

Tror man på mål fra en af danskerne bedste spillere i kampen mod Frankrig, unge Nichlas Hardt, så er der 2,35 gange pengene på det udfald, mens man ifølge Country Manageren bør holde øje med en speciel spiller Kazakhstan:

”Vadim Krasnolobodtsev imponerede alle i hallen i kampen mod Norge. Han kan nogle ting med pucken, som spillere på NHL-niveau har svært ved, og han kan blive den helt store stjerne, hvis han er heldig at komme af sted til en større klub”, udtaler Leander, som har odds 2,55 på scoring fra den kasakhstanske troldmand

ALLE odds fra Betsafe.com på Danmark – Kasakhstan:

Kampodds: Danmark – Kasakhstan 1,85 – 4,50 – 2,90

Scorer først i kampen: Danmark 1,75 – Kasakhstan 1,95

Scorer sidst i kampen: Danmark 1,75 – Kasakhstan 1,95

Nichlas Hardt (DK) scorer: Ja 2,35 – Nej 1,52

Vadim Krasnolobodtsev scorer: Ja 2,55 – Nej 1,45

Over/Under 4,5 mål: Over 1,60 – Under 2,20