Sponsoreret indhold fra Betsafe

Den sort-hvide film Ida, der er nomineret i kategorien 'Bedste udenlandske film", er blevet til med både kunstnerisk og økonomisk støtte fra Danmark. Bookmakeren Betsafe har filmen som klar favorit til at løbe med statuetten. 

Mange meter rød løber skal betrædes af Brad Pitt, Jennifer Lawrence og alle de andre store filmstjerner, når Hollywood på søndag lægger hus til den 87. udgave af Oscar-uddelingen. Det kan meget vel ende med, at en 'dansk' film bliver en del af det allerfineste selskab, hvor den sort-hvide film Ida er nomineret i kategorien for bedste udenlandske film. 

Filmen, der handler om en ung, katolsk nonne, er blevet til med økonomisk hjælp fra Det Danske Filminstitut, én af producerne på filmen er dansk, ligesom filmens lydside er dansk produceret. Danmark og Polen deler derfor titlen som produktionsland, og ifølge bookmakeren Betsafe er Ida klar favorit til titlen som årets bedste udenlandske film. Havner statuetten i Polen/Danmark, er der blot odds 1,35 at hente hos Betsafe.

"Ida har fået nærmest uhørt flotte ord med på vejen fra anmelderne, og filmen har da også allerede gået sin sejrsgang ved de europæiske prisuddelinger. Det var derfor lidt af en overraskelse, at det var den russiske film Leviathan, der løb med sejren i kategorien for bedste udenlandske film ved dette års Golden Globe-uddeling. Vi tror dog på, at sejrsvante Ida ender med at hive sejren i land, og at vi får lov til at høre en dansk-polsk takketale," siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Selve prisuddelingen begynder søndag nat kl. 02.30 dansk tid.

Hvem vinder i kategorien 'Bedste udenlandske film'?
Ida 1,35
Leviathan 2,60
Wild Tales 12,00
Timbuktu 30,00
Tangerines 45,00 

Find spillet på www.Betsafe.dk under Odds - Film - Oscar