Skulle nogen være i tvivl, er BetXpert altså ikke netudgaven af Billedbladet: "Danmarks Royale Ugeblad". Fy, for pokker. Men royale, det er vi - i hvert fald i dag, hvor Kong Vinter holder VM-hof i Oberstdorf, og hvor Royal League afspiller femte og næstsidste runde i gruppespillet.


Ski-VM i Oberstdorf

Kong Vinter er som bekendt Nicolai Kristensen (der i øvrigt holdt audiens for interesserede brugere i BetXperts chat i går aftes). Og Oberstdorf er den tyske by, der med start i dag afholder verdensmesterskaberne i nordiske skisportsgrene. Skihop og langrend, med andre ord.

Nicolai har med vanlig flid udlagt en lang stribe tip til VMs første dag. Det første væddemål, en langrends-duel, har spilstop kl. 12.30, det sidste kl. 15. Og ikke alle odds er endnu blevet skåret ned til sokkeholderne, fx. holder langrends-tippet Hoffmann v. Vittoz stadig 1,72 hos Ladbrokes (pr. kl. 9.30). Læs analyserne hér: http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/

VM løber frem til 27. februar, så der er masser af vintersports-analyser i vente. Husk at skrive dig på Nicolais mailingliste via ovenstående link (kig efter en gul boks i øverste højre hjørne).


Royal League

Senere i dag kan vi byde på endnu mere kongerøgelse - når den inter-skandinaviske klubturnering, Royal League, afspiller femte og næstsidste runde i gruppespillet.

Der er 5 kampe på dagens program (den sjette, Malmö-Halmstads, er udsat til lørdag), bl.a. et københavnsk lokalbrag, når FCK drager til Vestegnen og på Vilfort Park møder Brøndbyernes Idrætsforening.

18.30: Brann-OB
18.30: Esbjerg-Djurgårdens
18.30: IFK Göteborg-Tromsø
20.30: Brøndby-FC København
20.30: Rosenborg-Vålerengen

Alle kampe har naturligvis fået bundet en analyse og sløjfe i halen af vores royale eksperter: http://www.betxpert.com/ekspert/royal/#45386


UEFA-playoff

Kongestof er populært, men der er altså andet og mere i tilværelsen. Fx UEFA-cuppen. Her er man gået i gang med playoff-kampene efter gruppespillet i efteråret og en vinterpause. I går spilledes de første 8 kampe af sekstendelsfinalerne, og i dag følger så de resterende 8. Igen, naturligvis, med bred dækning fra vores UEFA-team, bestående af diverse eksperter. Læs analyserne hér:
http://www.betxpert.com/ekspert/uefa/

UEFA-program:
17:00 Dinamo Kiev (UKR) - Villareal (SPA)
18:00 CSKA Moskva (RUS) - Benfica (POR)
18:00 Olympiakos (GRÆ) - Sochaux (FRA)
19:00 Fenerbahce (TYR) - Real Zaragoza (SPA)
19:30 Grazer AK (ØST) - Middlesbrough (ENG)
20:30 FC Basel (SCH) - OSC Lille (FRA)
20:30 Alemannia Aachen (TYS) - AZ Alkmaar (HOL)
20:45 SC Heerenveen (HOL) - Newcastle (ENG)


Golf: Nissan Open

I USA er man temmelig ligeglad med konger og dronninger - derimod er golf et hit. På Riviera CC i Californien afholdes Nissan Open, med start kl. 16 i dag, og Kristian Mølholm, BetXperts meget kompetente og træfsikre golf-ekspert, har skrevet analyser af 3 dueller, hvoraf især Luke Donald mod Chris DiMarco ligner et saftigt bet: http://www.betxpert.com/ekspert/golf/#45335


Svensk ishockey

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at der også spilles svensk ishockey i dag. Det drukner nemt i de nævnte store begivenheder, men det er synd, for man risikerer at vinde penge på det... Peter Seeberg (tilbagebetaling på 123%) har udlagt 3 spændende tip, herunder et spil på formstærke og generelt fremragende Västra Frölunda ude mod ligeledes formstærke, men muligvis temmelig sygdomssvækkede Timrå: http://www.betxpert.com/ekspert/svehock/