Kenneth Gregersen fra Vendsyssel, der vandt DM i online poker sidste måned leverede en flot indsats i gårdagens finale i det Nordiske Mesterskab.

Det var ingen tilfældighed da Kenneth Gregersen i sidste måned vandt titlen som Danmark bedste online poker spiller – en turnering arrangeret af Expekt*.com. I går gav Kenneth Gregersen sine nordiske modspillere kamp til stregen og fik en flot tredjeplads, kun slået af to svenskere, som tog første og anden pladsen. Foruden gevinsten på 6.570 dollars kan Danmarks bedste pokerspiller bryste sig af at have vundet endnu en plads til WSOP 2005 i Las Vegas - verden største og mest ansete pokerturnering. Kenneth Gregersen har dog valgt at få værdien på 15.000 dollars udbetalt – det er trods alt svært at spille ved to borde på samme tid.

Kvalificerede sig direkte til finalen
Da Kenneth vandt DM kvalificerede han sig direkte til finalen om det Nordiske Mesterskab – så det var bare at klikke ind på www.expekt*.com og udfordre de øvrige 698 deltagere i finalen. Da jeg overrakte Kenneth DM pokalen faldt en bemærkning om, at han nu skulle repræsentere de danske farver godt til NM og at vi sikkert skulle ses efter NM, men jeg havde nu ikke regnet med, at han ville få en flot tredjeplads, fortæller Claus Rademacher fra spillefirmaet Expekt*.com.

Online Poker er i kraftigt vækst. Expekt*.com har tilbudt Poker i et år og hver måned slår vi rekord både med hensyn til omsætning og antal aktive spillere. Sitet er med mere end 18.000 unikke poker brugere om dagen det absolut førende i Norden. 1 års jubilæet fejrer vi i november med 10 gratis 10.000 dollars turneringer (freerolls), siger Claus Rademacher fra Expekt*.

De tre bedste i NM i online poker blev:
1. Robert “Dödarn” V. Lux, Ängelholm Sverige, gevinst $17.475 + WSOP plads $15.000

2. Stefan ”Delwill” Karlsson, Trollhättan Sverige, gevinst $10.135 + WSOP plads $15.000

3. Kenneth ”Gyn721” Gregersen, Dybvad Denmark, gevinst $6.570 + WSOP plads $15.000