Danmark spiller tirsdag aften sidste kamp ved det indledende gruppespil til VM i herrehåndbold. Modstanderen er denne gang Tunesien. BetXpert bringer her forskellige odds på Danmark - Tunesien. 

Nikolaj Jacobsens tropper er kommet forrygende fra start. Først blev Belgien lammetævet med 43-28, og herefter stod Bahrain for skud med 36-21. Nu gælder det Tunesien, som på papiret er gruppens sværeste modstander. 


Danmark er atter enorme favoritter til at vinde. Favoritværdigheden blev heller ikke mindre af, at Tunesien har skuffet ved slutrunden; de spillede uafgjort mod Bahrain og tabte mod Belgien. 

Odds på Danmark - Tunesien

Danmark - Tunesien spilles tirsdag den 17. januar klokken 20.30 i Malmö Arena, hvor Danmark skal spille alle tre gruppekampe. Du kan se opgøret direkte på TV 2 og TV 2 Play. 

Tunesien - Danmark

Danmark har lige fra begyndelsen været favoritter til at vinde VM i herrehåndbold 2023. De to første kampe har ikke gjort noget, der har ændret ved dette. Uden at overanstrenge sig har de rød-hvide spillere besejret Belgien med 43-28 og Bahrain med 36-21. 

Danske Mathias Gidsel ligger i skrivende stund på en delt 1.-plads på topscorerlisten. Han scorede ni mål mod både Belgien og Bahrain, hvilket bringer ham op på en total på 18 fuldtræffere. 

Mikkel Hansen, Danmarks største stjerne, scorede ti mål mod belgierne, men tog en slapper mod Bahrain, hvor det blev til to scoringer. 

Tuneserne har for vane at være stærke til VM-slutrunderne, og de er ofte kommet helt frem til kvartfinalerne. I år har de imidlertid skuffet fælt. Det var således noget af en overraskelse, at de hverken formåede at slå Bahrain (27-27) i den første kamp eller Belgien (29-31) i den anden kamp. 

I begge opgør gav Tunesien omkring odds 1,40 for at vinde, mens et nederlag kastede omkring odds 4 af sig. 

Besøg ComeOn

100% betting bonus op til 1000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God brugeroplevelse
Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Du skal indbetale mindst 100 kroner. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Du kan her læse en artikel om de bedste odds på Danmarks VM i herrehåndbold 2023.

Her er en oversigt over alle VM-grupperne. Gruppe A, B, E og F spiller i Polen, mens Gruppe C, D, G og H skal spille i Sverige. Danmark spiller som nævnt alle sine gruppekampe i Malmö Arena. 

Live betting på Danmark - Tunesien

Når kampen begynder i aften klokken 20.30, har du mulighed for at spille live betting på den. Bookmakerne vil kampen igennem være klar med odds på kampens vinder, handicap-odds, odds på over/under-mål og meget andet. 

Selv hvis Danmark skulle komme foran/bagud med mange mål, er der stadig spænding at hente. Bookmakerne justerer nemlig på deres såkaldte handicap-linje løbende. Det samme med over/under antal mål og alt andet. Det er det, der gør live betting interessant; tingene rykker sig hele tiden, og det gælder derfor om at slå til på det rigtige tidspunkt. 

På den måde er du sikret spænding via live betting på VM håndbold gennem alle opgør, hvis du benytter dig af spiludbydernes mange, spændende odds. 

Ofte stillede spørgsmål om Danmark - Tunesien

🔎Hvornår spiller Danmark - Tunesien ved VM i herrehåndbold?
Danmark - Tunesien spilles tirsdag den 16. januar klokken 20.30. 

🔎Hvor kan man se Danmark - Tunesien ved VM i herrehåndbold?
Du kan se Danmark - Tunesien på TV 2 og TV 2 Play. Det er også muligt at livestreame Danmark - Tunesien gratis