I aften møder de danske håndboldkvinder Sydkorea i kampen om førstepladsen i Gruppe F ved VM i Spanien. BetXpert bringer her de bedste odds på Danmark - Sydkorea.

De danske håndboldkvinder har fået en fin og forventelig resultatmæssig start på VM i kvindehåndbold i Spanien. Efter de første to kampe ligger Jesper Jensens landshold på førstepladsen i Gruppe F a point med mandagens modstander fra Sydkorea. 


Danmark vandt i weekenden uden besvær med 33-18 over Congo. Det var femte kamp i træk, at Danmark kom over 30 scorede mål i en landskamp. De mange mål er dog scoret i kampe mod Færøerne, Ukraine, Tunesien og senest Congo, og ingen af disse hører ligefrem til i toppen af international håndbold. Med sejren over Congo har Danmark nu vundet deres seneste otte kampe, og mod Sydkorea bør det blive til den niende i rap. 

Odds på Danmark - Sydkorea

Nedenfor finder du de bedste odds på Danmark - Sydkorea. Du kan se kampen direkte på TV 2 fra i aften klokken 20.30. Du har også mulighed for en gratis livestream til Danmark - Sydkorea.  

Danmark - Sydkorea odds: Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,11
Uafgjort 20,00
Sydkorea 13,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 55,5 mål 1,87
Under 55,5 mål 1,90
Over 56,5 mål 2,18
Under 56,5 mål 1,80

Odds på Danmark - Sydkorea er senest opdateret mandag den 6. december klokken 10.35. 

Spil på Danmark - Sydkorea hos Bwin

Som de kan ses i den øverste oddstabel herover, så er Danmark storfavoritter til at tage tredje sejr på stribe ved VM i Spanien. Du kan få odds 1,11 på dansk sejr hos Bwin*, mens en sejr til Sydkorea giver odds 13,00 hos Onsidebetting*. Uafgjort giver odds 20,00 hos Betfair Sportsbook*

Hvis du er interesseret i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du se dem alle her

Mod Congo åbnede Simone Petersen scoringen for Danmark efter 42 sekunders spil, da hun sikkert smed bolden i mål på straffekast. Congo scorede deres første mål i opgøret efter næsten ti minutters spil, og det lykkedes dem blot at score yderligere seks gange i første halvleg.

Det var i øvrigt Althea Reinhardts fortjeneste. Odense Håndbold-keeperen stod en blændende første halvleg med en redningsprocent på hele 67. Sandra Toft stod også rigtig godt i anden halvleg, og kampen viste virkelig, hvor godt besat Danmark er på keeperpositionen. 

I kampens slutfase kom Michala Møller fra Team Esbjerg på banen til sin første landskamp, og hun scorede også en enkelt gang i opgøret mod Congo. Møller er hentet ind som erstatning for den skadede Mia Rej, der er rejst hjem fra VM. 

Kampen mod Sydkorea mandag aften er utvivlsomt den største prøve for den danske håndboldkvinder indtil videre ved VM-slutrunden i Spanien. Det er samtidig en kamp om førstepladsen i gruppen, eftersom Sydkorea også har vundet deres to første kampe mod Congo og Tunesien. Congo besejrede de i sikker stil med 37-23, mens de blot vandt med 31-29 mod Tunesien i weekendens gruppekamp. 

Danmark og Sydkorea har tidligere spillet nogle meget store kampe mod hinanden. De fleste håndboldinteresserede husker nok især de to OL-finaler mellem de to. Finalen i Atlanta i 1996 blev afgjort efter forlænget spilletid, mens finalen i Athen otte år senere først blev afgjort efter straffekastkonkurrence. Begge kampe står som nogle af de største i dansk håndbolds historie. 

Siden dengang i 2004 har hverken Danmark eller Sydkorea stået i en finale. Seneste møde mellem de to var ved VM i Japan i 2019, hvor Danmark og Sydkorea også var i gruppe sammen. Dengang endte det 26-26, og sydkoreanerne tog i øvrigt førstepladsen i gruppen for to år siden.