Danmark åbner EM 2020 i kvindehåndbold med en kamp mod Slovenien. BetXpert viser dig her, hvordan du helt gratis og lovligt kan live streame opgøret.

Hvis du er på udkig efter et godt og gratis live stream til Danmark – Slovenien, er du kommet til det helt rette sted. BetXpert giver dig her et overblik og en guide til, hvordan du nemt, hurtigt og gratis kan få et live stream til Danmark – Slovenien. 

Kort fortalt kræver det blot, at du har en konto hos eksempelvis bet365* eller Unibet*. Så kan du streame Danmark – Slovenien gratis og lovligt. 

Det er heldigvis ikke kun kampen Danmark – Slovenien, du kan live streame. Du kan se alle kampe ved håndbold EM 2020 for kvinder, når du har en konto hos en af de to bookmakere. Det kræver blot, at du har penge stående på din konto. Én øre er nok. 

Livestream Danmark – Slovenien hos bet365*

Hvis du gerne vil have et gratis livestream til Danmark – Slovenien, er bet365* et godt sted. Her kan du kvit og frit streame alle kampe fra EM 2020 i kvindehåndbold. Det vil sige ikke blot Danmark – Slovenien, men også Danmarks andre to gruppekampe mod Montenegro og Frankrig. Og selvfølgelig alle de andre kampe ved EM 2020 i kvindehåndbold. 

Alt, det kræver, er, at du har penge på din bet365-konto. Bet365* tager ikke nogle af disse penge, når du streamer kampe. Det er blot et krav, at du har penge stående på din konto for at kunne benytte deres gratis live streams. Én øre er nok. 

Sådan livestreamer du Danmark – Slovenien

Hvis ikke du allerede har en konto hos bet365*, er det meget nemt at få en. Du går blot til bet365*, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne. Det tager under fem minutter. 

Nu er du meget tæt på at kunne streame Danmark - Slovenien og alle de andre kampe fra EM 2020 i håndbold. Man skal som nævnt have penge stående på sin konto for at kunne benytte sig af streamingtjenesten. Minimumskravet for indbetalinger er 50 kroner.

Når du har oprettet en konto og lavet en indbetaling, er det blot at finde den kamp, du ønsker at se. Det gør du helt på samme måde, som hvis du skulle finde odds til kampen; enten via "Liveodds"-menuen eller menuen ude til venstre, hvor du finder de forskellige sportsgrene. Når du har fundet kampen, klikker du blot på play-symbolet. 

Proceduren er den samme hos Unibet*. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne. Minimumskravet for indbetalinger er 40 kroner hos Unibet*

Efter oprettelse er du sikret gode og lovlige livestreams. Ikke blot til Danmark - Slovenien, men også til et væld af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge på kontoen, er du sikret muligheden for at se live streams fremadrettet. Som nævnt tidligere er det tilstrækkeligt blot at have én øre stående på sin Unibet-konto for at kunne se med. 

Med andre ord er det en nem sag at se Danmark – Slovenien på live stream, hvis du ikke er indehave af et flow-tv-abonnement. 

Live streaming af alverdens ligaer

Det er langtfra kun håndbold EM 2020, du kan live streame hos bet365* og Unibet*. De to bookmakere har et væld af internationale fodboldturneringer, som du også kan live streame helt gratis. Det drejer sig blandt andet om Serie A, La Liga, Ligue 1, Æresdivisionen, Allsvenskan, Belgiens Jupiler League, Super League i Schweitz og mange flere. 

Herudover kan du også se flere forskellige håndboldligaer. Ikke mindst Champions League. 

Odds på Danmark – Slovenien

Når du alligevel har indbetalt 40 eller 50 kroner for at få fri adgang til livestreams, kunne det jo også være, at der var et odds, som frister dig. Herunder får du markedets bedste odds på Danmark – Slovenien. Flere af dem er fra netop Unibet* og bet365*

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,24
Uafgjort 14,00
Slovenien 6,75
Hvem vinder kampen (Asian handicap -4,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Danmark (-4,5 mål) 1,98
Slovenien (+4,5 mål) 1,87
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 51,5 mål 1,90
Under 51,5 mål 1,92

OBS: Odds er fra torsdag den 3. december klokken 11.09.

Odds på Danmark - Slovenien hos Unibet

Danmark er darkhorse ved EM 2020 i damehåndbold

Selvom Danmark er værter for EM i kvindehåndbold 2020, så afspejler bookmakernes odds rimelig tydeligt, at vi ikke er favoritter til at vinde. Oddsene peger mere i retning af en darkhorse-rolle. Vi er dog rimelig store odds-favoritter i vores første kamp mod slovenerne. Her skal landstræner Jesper Jensen og hans udvalgte spillere gerne lægge ud med en sejr.

Spørgsmålet er i så fald, hvor sikker en sejr det bliver. At bedømme ud fra bookmakernes odds, er det nogenlunde 50-50, om vi kan vinde med fem overskydende mål eller ej. 

Vi er også ude i en 50-50, når vi kigger på oddset for over/under 51,5 mål. Det gælder derfor om, at du har fingeren på pulsen og nøje overvejer dit spil, inden du eventuelt stikker ud på et over/under-spil. 

Hvis du gerne vil vide lidt mere om EM 2020 i håndbold, så kan vi anbefale dig at slå et smut forbi vores store EM optakt.

Se Danmark - Slovenien i tv

Hvis du har et flow-tv-abonnement, kan du også se Danmark - Slovenien på TV2's hovedkanal. Faktisk viser TV2 alle Danmarks kampe ved EM 2020 i damehåndbold på hovedkanalen. TV2 er tilmed den eneste danske kanal med rettigheder til EM 2020-slutrunden. De viser også alle de andre kampe fra slutrunden på TV2 Play og TV2 SPORT.