Søndag kl. 18 spiller Danmark sin sidste kamp i kvalifikationen frem mod VM. Danskerne ligger lunt i svinget til at nuppe 2. pladsen, men arbejdet skal gøres færdigt mod Rumænien, inden man kan se frem mod to playoff-kampe. Vi har set nærmere på de bedste odds til kampen.

Danmark hentede en yderst vigtig sejr i torsdags, da man slog Montenegro i den svære udekamp i Podgorica med 0-1. Nu gælder det Rumænien i Parken, hvor Danmark skal gøre arbejdet færdigt i forhold til at sikre sig 2. pladsen i gruppe E. Danmark kommer med sejre i landsholdets sidste fire kampe, og møder Rumænien, der ikke har mere at spille for forud for den sidste kamp i gruppen.

Vi har taget et kig på de bedste odds på kampen.

Danmark er gjort til store favoritter

Som nævnt så kommer Danmark til kampen i god form med fire sejre i træk. Det må alt andet lige være et landshold fyldt med selvtillid, der går ind til sidste gruppekamp. Derudover så er der også en vis motivationsforskel på de to hold, da Danmark stadig har noget at spille for, hvilket ikke er tilfældet for Rumænien.

Det er formentlig nogle af de faktorer, der gør, at Danmark er gjort til store favoritter.

Danmark Uafgjort Rumænien
1,35 5,10 10,50
NordicBet
Danske Spil
Bwin

Størst chance for målrig kampe ifølge bookmakerne

Selvom Danmark ikke viste særlig gode takter offensivt i torsdagens kamp, så tror bookmakerne, at der er størst chancer for, at en målrig kamp venter søndag aften. Danmark spillede to målrige kampe under sidste landskampspause, hvor man slog Polen med 4-0 i Parken, og Armenien med 1-4 på udebane.

Første kamp i Rumænien mellem de to landshold endte 0-0.

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
1,82 2,15
NordicBet Danske Spil

Scorer Christian Eriksen for femte kamp i træk?

Christian Eriksen har virkelig fundet målnæsen frem for landsholdet, hvor han er kommer på tavlen de seneste fire kampe. Kommer han på tavlen igen?

Hvad med Nicklas Bendtner? Får han chancen fra start efter et fint indhop i Montenegro samt en mindre god kamp af Andreas Cornelius, så kan han være et fint bud på en målscorer til kampen.

Vinder

Bedste odds Bookmaker
Nicklas Bendtner 2,30
Bet365
Andreas Cornelius 2,38
888sport
Christian Eriksen 2,50 Bet365
Yussuf Poulsen 2,65 888sport
Pione Sisto 3,20 Bet365
Claudiu Keseru 5,75 888sport
Florin Andone 6,10 Danske Spil