Danmark spiller torsdag aften første kamp i Mellemrunden til VM i herrehåndbold. Modstanderen er ingen ringere end Kroatien. BetXpert bringer her forskellige odds på Danmark - Kroatien. 

Nikolaj Jacobsens spillere tromlede sig igennem det indledende gruppespil. Belgien, Bahrain og Tunesien fik alle store klø af de danske drenge, og nu gælder det første kamp i Mellemrunden mod verdensmestrene anno 2003, nemlig Kroatien. Denne kamp bliver efter alt at dømme den hidtil sværeste for Danmark. 

Danmark - Kroatien spilles torsdag den 19. januar 2023  klokken 20.30.  

Odds på Danmark - Kroatien

Danmark - Kroatien spilles torsdag den 19. januar klokken 20.30 i Malmö Arena, hvor Danmark også spillede alle tre gruppekampe. Du kan se opgøret direkte på TV 2 og TV 2 Play. 

Danmark - Kroatien

Danmark har hele tiden været bookmakernes VM i herrehåndbold 2023 favoritter. De to tre kampe har ikke ændret en daddel ved dette. Uden at overanstrenge sig har de rød-hvide spillere besejret Belgien med 43-28, Bahrain med 36-21 og senest Tunesien med 34-21. 

Tuneserne var på papiret den stærkeste af de tre modstandere, og afrikanerne bed da også godt fra sig i begyndelsen. De var således foran med både 4-1 og 5-2, men herfra tog Danmark over og kørte en sikker sejr i hus. 

Mikkel Hansen scorede seks gange, men vil i mindst lige så højr grad blive husket for sine evner til at sætte holdkammeraterne op. 

Mathias Gidsel blev med otte fuldtræffere atter kampens topscorer og kampens bedste spiller. Füchse Berlin-spilleren ligger i skrivende stund på en delt 1.-plads på topscorerlisten. Han scorede ni mål mod både Belgien og Bahrain og er dermed oppe på 26 nu. Han deler 1.-pladsen med islandske Bjarki Már Elísson. 

Mikkel Hansen er at finde på 10.-pladsen med 18 mål. 

Kroaterne har ikke vundet VM i håndbold siden 2003 i Portugal. Det er i øvrigt også den eneste gang, de er strøget helt til tops. Med tre sølvmedaljer og en enkelt af bronze har de ellers været tæt på flere gange. 

Det hele virker en smule mere besynderligt, når vi ser på EM-resultaterne. Her har de aldrig vundet, men de er sluttet i top-4 i ni ud af deres 15 deltagelser. To OL-guldmedaljer fra 1996 og 2004 pynter dog lidt på det hele. 

Alt i alt virker Kroatien dog mest til at være et stærkt lige-ved-og-næsten-hold. Spørgsmålet er, om det forholder sig anderledes i år? De sikkert over både Marokko og USA, men fik til gengæld klø, da modstanderen blev af en lidt anden kaliber mod Ægypten. 

Holdet har uden tvivl noget kvalitet i spillere som eksempelvis Igor Karačić, Luka Cindrić og Domagoj Duvnjak, men er det nok til at få skovlen under et hold som det danske? Forhåbentlig ikke, men større overraskelser er før set og sket. 

Bagspilleren Igor Karačić er Kroatiens interne topscorer. Han har indtil nu fundet vej til netmaskerne 15 gange. 

Besøg ComeOn

100% betting bonus op til 1000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God brugeroplevelse
Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Du skal indbetale mindst 100 kroner. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Læs eventuelt vores artikel om de bedste odds på Danmarks VM i herrehåndbold 2023.

Live betting på Danmark - Kroatien

Når kampen begynder torsdag aften klokken 20.30, kan du vælge at kaste dig ud i live betting på den. Bookmakerne vil kampen igennem være klar med odds på kampens vinder, handicap-odds, odds på over/under-mål og meget andet. 

Selv hvis Danmark skulle komme foran/bagud med mange mål, er der stadig spænding at hente. Bookmakerne justerer nemlig på deres såkaldte handicap-linje løbende. Det samme med over/under antal mål og alt andet. Det er det, der gør live betting interessant; tingene rykker sig hele tiden, og det gælder derfor om at slå til på det rigtige tidspunkt. 

På den måde er du sikret spænding via live betting på VM håndbold gennem alle opgør, hvis du benytter dig af spiludbydernes mange, spændende odds. 

Ofte stillede spørgsmål om Danmark - Kroatien

🔎Hvornår spiller Danmark - Kroatien ved VM i herrehåndbold?
Danmark - Kroatien spilles torsdag den 19. januar klokken 20.30. 

🔎Hvor kan man se Danmark - Kroatien ved VM i herrehåndbold?
Du kan se Danmark - Kroatien på TV 2 og TV 2 Play. Det er også muligt at livestreame Danmark - Tunesien gratis